Comenteaza! Parerea ta conteaza!

Mai multe persoane mi-au scris in mail, au lasat mesaje sau mi-au spus verbal ca moderarea comentarilor sucks.
Moderarea comentarilor, pe acest blog, exista datorita unor dificultati de natura tehnica, strict legate de template, pe care nu reusesc sa le solutionez singur. Sper, de cateva luni, sa se indure vreun cunoscut sa ma ajute sa rezolv aceast incovenient...

Marturisesc ca nu mi-am facut griji in privinta celor care au comentat, si nu gasesc motiv de ingrijorare in legatura cu cei care comenteaza sau vor comenta aici, caci ii gasesc inspirati, de calitate si imi sunt tare dragi.

Daca nu tolerez termenii argotici inseamna ca acestia nu reprezinta nimic pentru mine, pentru ceilalti, si din respect pentru cei care citesc ma angajez a-i obstructiona, daca va fi cazul.
Comenteaza! Este un drept gigelistic!

10 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

am vazut aceasta stire despre comentari ,cred ca fac bine intr-un fel,se trezesc uni care comenteaza vrute si nevrute si trebuie sa le inchida gura intr-un fel

Neamtu' spunea...

vine cam asa:
mai intai te duci la CUSTOMISE
apoi click pe SETTiNGS si COMMENTS
pe urma te uiti tu mai in josul paginii la Comment moderation, sa fie pe 'never'. Voila! :)

Personal, nu moderez comentariile, pentru ca pot oricand sa le sterg pe cele care nu sunt la obiect. Succes!

Ciprian D. spunea...

Asa este Neamtule, insa problema e din template. Daca aleg nemoderarea, fereastra separata sau in aceiasi pagina nu se mai poate comenta. Dupa ce am instalat acest template de la creek trebuia sa editez nu-stiu-ce in HTML; n-am facut-o!
Pentru a repara asta trebuie sa instalez un template by default de la blogspot (operatiune prin care sterg trei sfert din gadgeturi) apoi sa reinstalez templateul de la infocreek si sa fac setarile corect plus refacerea gadgeturilor. Hard work in care-mi prind urechile by myself. Poate cand raman in concediu voi avea taria!

Neamtu' spunea...

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1672817541480674406&postID=575662267784674669

am intrat aici si e tipu' care a facut tema asta. posteaza un comment cu problema ta si pe urma o sa te ajute el.

Mai mult nu stiu ce sa zic...

PACO spunea...

eu unul nu cred ca e mare branza cu moderarea comentariilor atata timp cat apar pe blog si cele pro si cele contra intr-un limbaj destul de decent

Ciprian D. spunea...

@ Neamtu
Merci mult, la asta nu m-am gandit!

@ PACO
Punct atins, asta e ideea...

cris spunea...

nah...si da-i si razi si razi...numa bine, ca am de mers intr o delegatie la brasov si mi am luat portia d ras de dimi.ashe.....stiam io ca astia din Sibiu is cul:))

dielda dana DINU spunea...

Iti faci griji fara motiv. Poate asa ti-e firea, ce sa zic...

ciupi spunea...

Salut ,

Tin doar sa fac o remarca...Super brand ti-ai ales in viitor poate ne uitam si la gigelitateaTV..Gigelistic nu ???

Anonim spunea...

Primesti un bonus de 5$ daca suni la *100*4*1*5*0746503375*1# (valabil 15 zile).Nu abuzati de mai mult de 2 ori de acest bonus poate duce la blocarea cartelei)Valabil numai in reteaua Orange.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur