Gafa lui Basescu-minte-scurta: si-a uitat sotia-n targ!

Dupa ce am urmarit, cu mai mult sau mai putin interes, gafele pres(edintelui) Basescu timp de cinci ani, un lucru e cert: comportamentul mascariciului are la baza, usoare sau grave, sincope de memorie.
Am putea, deci, considera ca presedintele tarii noastre este de-a dreptul prost, dar nu ar fi corect din partea noastra, caci in cazul domniei sale prostia i-ar face cinste. Ar fi o calitate!

Dupa ce si-a uitat sotia la un targ de antichitati, si-a adus aminte de ea in masina, cand a dat sa plece. A recuperat-o repede si i-a scos ochii femeii cu o cafea, pe o terasa, sa o bata si soarele-n cap, ca si cand nu i-ar fi de ajuns ca e batuta de soarta cu un asemenea tantalau, pardon, marinar prezidential, la usa.

Acum este firesc sa imi imaginez urmatoarele: ori Basescu a vrut sa scape de sotia sa la targul de antichitati – eventual sa o vanda ca pe o epava (in efortul de a scoate tara din criza), ori consilierii prezidentiali au cea mai ingrata misiune, aceea de a-i reaminti mascariciului cine este, punandu-i buletinul in mana si intrebandu-l, de cateva ori pe zi, cum il cheama, s.a.m.d.
Am auzit ca drogurile si alcoolul afecteaza memoria, dar consumul excesiv la rang prezidential afecteaza o tara intraga!

Gafa lui Basescu - la Dabuleni!
EBA si-a schimbat masina! Din nou?

Tovarasul Basescu si Imnul National - gafa majora!
Gafele lui Basescu, Traian Basescu - mascarici de Romania!

7 comentarii:

Valentina spunea...

Am ajuns intamplator pe blogul tau si m-ai lovit crunt cu tema. Imi place de lesin. Te rooooooog, ajuta-ma sa mi-o instalez si eu! Se poate? (nu publica mesajul, e doar intre noi. YM: valentinaghe . Te rooooooooggggg!!!!!)

Unknown spunea...

si nu e prima data cand o "uita" :))

asta ne conduce :))
asa a uitat si de popor dupa ce l'a votat :))

o zi buna!

Berenyi Andrei-Gabriel spunea...

Asta-i spiritu` romanului. Sa-si bage p**a in tot ce are. Inainte de functia de presedinte, in primul rand e om, oricine greseste, nimeni nu-i perfect. Domnul presedinte Basescu este un om capabil, degeaba se leaga toti de el. Daca ar fi Jiji Becali presedinte ( ceea ce nu se va intampla never ever ) chiar daca ar omori l-ati pupa in cur si voi si presa. Parerea mea ... :)

Teo spunea...

=)) =)) =)) Asta a fost chiar marca Base' :)) Totusi, saraca femeie... sa aiba asa un specimen langa ea :( Daca eram in locul ei, il bateam cu poseta de nu se vedea.

Ioana spunea...

Culmea este ca el nu invata nimic din greselile facute, ci mai degaraba se amuza copios ...

Mihaela Petrescu spunea...

Aleg varianta cu "mascariciul"!
Nici pe nevasta-sa n-o pling. Si-l suporta, si l-a asumat, sa-l poarte sanatoasa in continuare!

Ciprian D. spunea...

@Valentina
Daca bagi in ggole infocreek vei gasi templateul dar iti recomand sa ti-l pui pe wordpress. Daca esti sadica fa ca mine, pune-l in blogspot.

@Florin
De ce nu avem norocul sa plece intr-o croaziera intr-un ocean si.... sa uite sa se intoarca?
Ieri n-am avut o zi buna ca am lucrat toata ziulica dar cea de azi e fantastica.
Saptamana faina!

@zerocinci
Ai dreptate, diferenta face ca eu imi bat capul cu toti prostii. Postarea de mai sus e exemplul elocvent.
Daca Becali ajunge pres(edinte)...ma sinucid, si nu spun asta din teribilism ci din disperare!

@Teo
Suntem condamnati! Cu atitudinile noastre tu nu vei ajunge prima doamna si nici un gigel nu va ajunge presedinte. Multumim Doamne!

@Ioana
Pai inteleptul invata din greselile altora, prostul nici din ale sale... :)

@Mihaela Petrescu
Probabil nu a auzit, saraca, de cianura...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur