Asa a fost sa fie -TEx Sibiu- partea a doua

2 comentarii
"Este imposibil pentru suflet sa simta o pasiune fara ca acea pasiune sa fie sincera, veridica!", spunea Descartes in Pasiunile sufletului.
Un aspect fascinant pe care l-am sesizat la TEDx Sibiu, in urma cu doua zile, a fost acela ca toti speakerii au avut cel putin un numitor comun: pasiunea. Iata ratiunea pentru care putem admite ca emotiile si pasiunile pot fi influentate sau resimtite ca efect al trairilor celuilalt.


Parașute, păzea! O sa faca un curs!
A fost totusi si-un speaker la TEDx Sibiu care a vorbit fara pasiune: Cristina Bazavan. Umila mea parere este ca, Cristina Bazavan a recitat un editorial de revista pentru femei, unul autentic dar nici pe departe tabu.
Nu sunt platit anume pentru a minimaliza prestanta Cristinei Bazavan . Iata de ce va marturisesc cu toata sinceritatea ca facand abstractie de coerenta oratorica speachul ei a fost cel mai neinsufletit, lipsit de vlaga, si s-a imbinat grozav cu o apatie, specifica, mitica. Probabil pentru ca s-a simtit un fel de invitat de umplutura (stiut fiind faptul ca timp de o saptamana s-a cautat asiduu al optulea speaker).
In conjunctura descrisa mai sus a vorbit C.B. despre dinamica vietii, prin urmare singurul lucru interesant a fost ca in viitor ar vrea sa faca un curs de parasutism. Stupoare! Am intrebat in stanga si-n dreapta in speranta ca cineva a inteles obscuritatea afirmatiei (curs de parasutism=vrea sa devina una cu parasuta sau sa-i invete pe altii sa devina una cu orice parasuta) insa cel mai multi au plecat de la TEDx fara nicio framantare.

Procesoare, biți si multi core!
Au fost momente, la TEDx, in care m-am simtit din nou precum in bancile facultatii la cursuri insa de aceasta data nu pentru a atipi ascultandu-l pe Ion Dur, ci pe prof. dr. ing. cercetator emerit incontestabil Lucian Vintan.
M-am straduit din rasputeri sa il urmaresc desi se pare ca a folosit cea mai accesibila exprimare insa m-a pierdut dincolo de cuvintele: procesor, biti, dual core, ma rog, expresii uzuale din sfera PCului.
Chintesenta speachului sau a fost insa exceptionala; a fost integrata in doua fraze prin care ne-a transmis mesajul urmator, parafrazez: excelența, aceasta ar trebui sa fie targetul principal al fiecaruia care vrea sa realizeze ceva. Mai mult, pentru ca societatea romaneasca sa revina pe un fagas normal ar trebui ca fiecare dintre noi sa facem doar ceea ce stim sa facem cel mai bine, fiecare dintre noi ar trebui sa isi vada de treaba...

Ne indeletnicim cu profanarea mediului!
Singurul care si-a facut temele inainte sa vina la TEDx a fost Teodor Tulpan. A fost cel mai concis si la sfarsitul celor 17 minute multi si-au spus in gand: e un meserias Fane, abia astept sa schimb cateva cuvinte cu el in pauza!
Teodor Tulpan nu a vorbit doar despre dinamica vietii, si dinamismul personal, ci a transmis o doza de energie tuturor celor din jurul lui, prin atitudine.
Totusi, nebuloasa din speachul lui s-a concentrat in zicala: daca nu poti ajuta un om, macar incurca-l! Inca ma mai framanta aceasta zicala, oare cand a spus asta s-a gandit la statul roman?

Nu ne vom opri aici si asta e o provocare!
...a conchis Liana Buzea, exact cum ma asteptam. Speachul Lianei a fost un eco-speach, iar continutul a fost justificativ si deosebit de moralizator. A placut, insa efectul speachului nu e mai departe decat indemnul sau imperativul de a nu mai arunca gunoaie pe strada.
Liana Buzea m-a surprins cand s-a adresat audientei in limba engleza din respect pentru cei prezenti care nu cunosc limba romana, insa i-am dat dreptate in ceea ce priveste respectul pentru cei care nu cunosc limba engleza...

Istoria pasiunii pentru film!
A mai vorbit John Ketchum, despre Filminute insa orice din speachul lui poate fi gasit prin research pe net. Foarte inspirat tipul!

Sunt(em) influentator(i) al(ai) comunitatii!

4 comentarii
Sunt influentator al comunitatii?
As minti daca nu as marturisi ca m-a preocupat aceasta intrebare dupa ce am primit invitatia la TEDx Sibiu. Surprinderea mea a fost sa constat odata ajuns acolo ca ma pot identifica foarte usor cu ceilalti participanti la conferinta intrucat multi dintre ei erau un fel de suporteri ai speakerilor. Asadar nu trebuia decat sa imi aleg galeria insa am preferat sa stau intr-un colt pentru a putea surprinde reactiile fiecaruia in timpul speach-urilor.

In acest sens, pe parcursul celor sase ore cat a durat conferinta, am avut de mai multe ori certitudinea ca speach-urile speakerilor s-au lovit de cele mai multe ori de un zid, al audientei, in pofida eforturilor organizatorilor de a imbogati si dezvolta mentalitatea comunitatii prin efectul de contagiune.

Raspunsul preocuparii mele initiale a devenit certitudine in urma unui simplu exercitiu de comunicare, care sta la baza efectului de contagiune.
Am scris pe un fond gri "Sunt activ in blogosfera sibiana" si am transmis mesajul tuturor celor care au avut activitate pe blog in 24 de ore. In acest exercitiu cei vizati au fost cei care au scris intamplator in acele 24 de ore desi periodicitatea postarilor era scazuta sau foarte scazuta. In tot acest exercitiu am constatat ca oricine poate deveni influentator atat timp cat se lasa angrenat intr-un proces de comunicare, in speta intr-unul online.

Acest lucru este extraordinar de constructiv si le multumesc tuturor pentru feedback.

Asa a fost sa fie, la TEDx Sibiu 2010...

9 comentarii
...caci daca n-ar fi fost, n-as fi avut ce povesti!
(ATENTIE! postare lunga in care fac pe desteptul!)
De povestit sunt multe, despre fiecare speaker in parte dar si despre speakeri in ansamblu; ar fi multe de povestit despre ce a fost surprinzator, mai mult sau mai putin, despre audienta, organizatori, socializare si comunicare. Despre asteptari!

Una peste alta, un lucru nu vreau sa il transmit mai departe: povesti, caci fiecare este satul de propriile minciuni...

O lectie de viata!
Astfel as denumi speachul Elizei Penciu. Altfel spus surprinzator si imprevizibil, structurat deosebit, prezentat intr-o maniera originala cu o dezinvoltura fascinanta. Cu emotiile de rigoare, scuzabile fireste datorita carismei!
In pofida asteptarii de a descoperii profesionistul, mesajul Elizei Penciu a fost de o sinceritate debordanta, la unison cu tema conferintei -dinamica vietii- si daca cineva a ascultat-o si a ramas cu altceva decat cu o doza de optimism, pesemne ca a platit in van biletul la acest eveniment si organizatorii au fost superficiali in selectarea persoanei respective.

O sa va spun copii povestea...
...unui fotograf, a unui fotograf: Scott Eastman. Ei bine, Scott a incercat sa scoata la iveala superficialitatea noastra a tuturor, superficialitate datorita careia suntem tentati cel mai adesea sa ne limitam la a lua drept frumos doar lucrurile prezentate a fi drept frumoase, suprimand spiritul explorator care ar putea descoperii lucruri a caror frumusete este inedita.
Ii multumim frumos, fotografiile, reprezentand o alta fata a SUA, sunt atat de pline de substanta incat orice explicatie a fost de prisos.

Actorul si show-ul. Si atat! Care om?
Ca urmare a postarii in care l-am prezentat pe Constantin Chiriac ca speaker la TEDx Sibiu am primit cateva emailuri de la cunoscuti sau cititori ai Citadelei Sibiene care mi-au marturisit ca s-ar astepta sal auda pe Constantin Chiriac vorbind despre un lucru inedit: ce anume l-a fascinat, impresionat pe OMUL Constantin Chiriac prin prisma experientei interculturale remarcabile, dar mai ales cum poate galvaniza aceasta experienta pe cei din jurul lui Constantin Chiriac, si de ce nu, mirifica noastra comunitate?
Constantin Chiriac este un actor cand vine vorba de teatru si un performer pe marea scena a citadelei. A fost un performer veritabil si in fata audientei, de la TEDx Sibiu, pe care a impresionat-o atat de profund incat dupa vreo 40 de minute, desi alocutiunea nu trebuia sa depaseasca 17 minute, in care a spus o poveessstteee care a cuprins mai multe povesti, unele mai nemuritoare decat altele, audienta l-a rasplatit cu bogate ovatii, entuziasmul lor trecand de limita pateticului deoarece de la sublim de ridicol e doar un pas.

150 Ron este un pret mult prea scump platit pentru a-l vedea pe actorul Constantin Chiriac, daca imi este ingaduita formula de stil, si imi este ingaduita.
(n-am terminat :D mai am 5; continuarea in partea a doua)

Noi locuri de munca in Sibiu!

6 comentarii
In atentia absolventelor de liceu, a licentiatelor si tuturor femeilor fara ocupatie: centura ocolitoare a Sibiului va fi terminata pana in luna decembrie, se precizeaza in comunicatul de pe site-ul Prefecturii Sibiu. Asta e motiv de bucurie sau nu e?

Iarna se anunta a fi deosebit de grea, taxele sunt din ce in ce mai mari si fara indoiala se va scumpi gazul, curentul si benzina. Dupa aceea...potopul. Somajul e in floare!

Iata doar cateva cateva motive pentru care comunicatul prefecturii insenineaza fruntile a macar o parte dintre concitadinii nostri.

Intrucat foamea este o stare de spirit in sistemul bugetar si m-am familiarizat cu aceasta stare ma gandesc serios sa intru si eu in afacere odata ce va fi finalizata centura. Fireste, in calitate de lider de sindicat, al sindicatului curvelor de pe centura ocolitoare a Sibiului.

Ca in orice sindicat care se respecta fiecare membra va cotiza zilnic cu o suma modica.

Sa dea dracu` sa nu termine astia centura, ca altfel nu stiu cum o sa ies din iarna!

Teodor Tulpan - un roman pe Everest - la TEDx Sibiu!

2 comentarii
"1996 – expediție în munții Pamir – atinge vf. Lenin –7134 m;
1997 - expediție în munții Caucaz, escaladează vf. Elbrus, 5642 m și vf. Ghermoghenov – 3994 m;
1998 - expediție în munții Caucaz, escaladează vf. Ushba - 4710 m (cel mai dificil vârf din Caucaz), vf. Gumaci - 3850 m și vf. Elbrus -5642 m;
1999 - expediție în munții Tien Shan, escaladează vf. Khan Tengri - 7010 m și stabilește recordul național de altitudine la lansarea cu parapanta (6000 m – premieră mondială),după ce în prealabil urcă de două ori pe vârf, încercând să se lanseze de acolo pe Vf. Everest (8848 m), 22 mai 2003
2002 – selecționat pentru participare la expediția românească „Everest 2003”
2003 – expediție de pregătire în munții Anzi urcă pe vf. Aconcagua - 6962 m și zboară cu parapanta de la 5400 m - primul român;
2003 - martie - face parte dintr-o expediție pentru cucerirea vârfului Everest din munții Himalaya;
9 mai 2003 - se lansează cu parapanta de la o altitudine de 7.080 m, îmbunătățind recordul mondial de durata zburând 30 de minute;
22 mai 2003 - munții Himalaya – vârful Everest – 8848 m;
1 iunie – 31 iulie 2004 – expediție în Pakistan – vârful K2 – 8611 m, atinge altitudinea de 7400 m, retrăgându-se din cauza vremii nefavorabile;
2005 – pregătire expediție Peru 2005, vf. Chopicalqui – 6400 m;
2007 – expediția Africa 2007 pe vf. Kenya – 5200 m;
2007 – Vf. Mont Blanc – 4807 m;
2008 – expediția Explore India, vf. Chopta – 4098 m.
2008 - expeditia "Mexic 2008", ajunge pe vf. Orizaba (Star Mountain) - 5635 m.
2009 - expeditie sibiana, atinge Vârful Elbrus, Munții Caucaz, - 5.633 m
2009 - expeditie "Top of Africa", atinge Vf. Kilimandjaro, - 5885 m."


Ce altceva ar mai trebui spus despre Teodor Tulpan? Probabil ca este un om obisnuit cu dorinte neobisnuite, dar nu este un zeu chiar daca s-a inaltat pana acolo unde foarte putini cuteaza sa se inalte.
In luna aprilie a acestui an Teodor Tulpan s-a accidentat in timpul unui zbor cu parapanta si a suferit o fractura de vertebra lombara, fapt care a compromis expeditia in Alaska programata in cursul lunii mai.

Probabil ca suruburile din coloana il vor determina pe celebrul alpinist sa se limiteze la actiunile de salvamontist. Sau poate ca nu. Sigur ne va spune la TEDx Sibiu!

The Losers vs The Penthouse si I Hope They Serve Beer in Hell

2 comentarii
Care este motivul pentru care va voi vorbi despre ultimele doua chestii...siropoase pe care le-am savurat?

Ei bine, m-am intrebat care a fost ultima dimineata dulce pe care ati avut-o in ultimul timp. Una siropoasa adica? Intrucat eu nu-mi aduc aminte de a mea aproape sigur ca nu va amintiti nici voi.

Sa va explic: ziua de ieri este marcata drept o zi istorica in calendarul democratiei mioritice, deoarece niste tipi au vrut sa faca pe zmeii insa s-au purtat ca niste pitipoance, sa zicem, neluand in seama faptul ca purtandu-se ca atare exista riscul sa le-o traga cineva. Pentru mine-s...niste ratati! A picat motiunea!

Revin la chestiile
siropoase: The Penthouse si I Hope They Serve Beer in Hell. Daca nu existau filmele astea doua probabil pana la ora asta m-as fi sinucis - moral, inca o data - datorita zmeilor ciufuriti, infierati cu L-ul ratatilor in frunte.

Nu o sa va spun niciun cuvant despre cat de bune sau execrabile sunt filmele mentionate insa va voi spune care este legatura dintre ele si istorica zi de ieri: RATATII, ce se dau drept zmei dar se poarta ca niste...!

Va invit sa vedeti The Penthouse si I Hope They Serve Beer in Hell. Comparativ cu The Losers - sau cum a mai picat inca o motiune, orice film e demn de Oscar, Grammy, Nobel, Emmy sau Pulitzer.

Inovatie, diversitate si entuziasm - Eliza Penciu - la TEDx Sibiu

2 comentarii
Eliza Penciu a reusit sa impresioneze echipa TED prin "entuziasmul si dinamica din viata ei", au declarat in comunicatul de presa organizatorii TEDx Sibiu.

"1. Cine este Eliza Penciu?
Sunt un om obişnuit, care în 32 de ani a trăit destul de multe întâmplări şi situaţii de o mare diversitate din care a învaţat mai mult sau mai puţin. De când eram mică am învăţat de la tata două pseudo-zicători, pe care le aplic fără sa le mai conştientizez în mod special, pentru că mi-au intrat mult prea bine printre obişnuinţe.
Prima este: Ce ţie nu-ţi place, altuia nu face!, iar cea de-a doua Capul ce se pleacă, sabia nu-l taie, dar nici bine n-o duce!. Găsesc bucurii ale vieţii în marea majoritate a situaţiilor cu care ma contrunt, dar asta nu înseamnă că viaţa e uşoară, e doar frumoasă.

2. Care este cea mai mare provocare profesionala a ta?
Când m-am angajat la muzeu mi s-a spus: Avem nevoie de o mâţă care să se caţăre pe pereţi şi să aducă bani muzeului. Eu am răspuns, încrezătoare: M-aţi găsit, eu sunt aceea!
Am două provocări de aceeaşi importanţă, căci totuşi nu pot fi cea mai altruistă persoană:)
In primul rand, în tot ceea ce fac, de la cele mai neînsemnate lucruri (gen chestiuni birocratice) şi până la evenimentale pe care le organizez, cu mare plăcere, sper ca si cu profesionalism, pentru muzeu, am nevoie de atenţie distributivă, spontaneitate, claritate a gândirii, simţ dezvotat al prevederii neprevăzutului şi multă bună dispoziţie, pe care o împrăşti tuturor celor care au nevoie de ea. Provocarea este să continui în acelaşi mod, pentru ca această reţetă este deja încercată şi roadele ei sunt nenumărate.
In al doilea rand, poate se ştie sau nu, eu am o boală incurabilă - scletoza multiplă, care evoluzează în diferite moduri, până la dizabilităţi urâte. Provocarea mea constă în ţinerea sub control a bolii, printr-o gândire pozitivă, prin activităţile în care mă implic, prin emoţiile rezultate din acestea şi bucuria cu care îmi trăiesc viaţa, în scopul întârzierii avansării acesteia şi a menţinerii mele în acţiune.

3. Un motiv pentru care cititorul este bine sa vina la TEDx sa te vada.
Eu aş veni la TEDx s-o văd pe Eliza, deoarece, din auzite, cred că ea, prin optimismul şi pofta ei de viaţă, este o persoană capabilă să transmită, prin propria-i energie bazată pe experienţa acumulată la Muzeul Astra, mesajul că soluţiile la problemele cotidiene există la tot pasul.

4. Care este viziunea ta despre viitor? Cum vezi viitorul tau? Dar al tarii?
Tata m-a învâţat o maximă de la Confucius când eram mică: Şovăielnic vine viitorul, ca săgeata-şi ia prezentul zborul, veşnic e trecutul pe pământ!, transpusă în versuri de Fr. Schiller.
Viitorul meu va fi foarte bun, pentru că am încredere în el. Stiu că dacă îmi propun ceva din tot sufletul, se împlineşte (bineinteles cu muncă, încredere şi veselie).
Referitor la viitorul ţării...să spunem că am încredere că va fi mai bine, dar... nu sunt sinceră! Este imperativa schimbarea mentalităţii, din pacate...
De ce nu s-a învăţat încă lecţia că istoria se repetă? Şi de ce nu se respectă îndemnul: Învaţă din propriile greşeli!?"

Se spune ca un om care are o experienta de cinci ani in specialitatea sa poate fi considerat drept profesionist. Eliza Penciu, de cinci ani este coordonator cultural de programe turistice in cadrul Muzeului Astra Sibiu.

(NU) A cazut Guvernul Boc? Sa fim sinceri...

4 comentarii
Intr-o societate in care valorile nationale sunt transpuse pe ritmuri, omniprezent, manelistice "Desteapta-te romane!" nu mai este de mult un indemn sau un simbol al democratiei romanesti!

Ca urmare, faptul ca sustin ofensiva civica pentru demiterea Guvernului Boc nu reprezinta un indemn ci efectul unei stari de saturatie.

Viitorul (nu) suntem noi! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

John Ketchum - nascut pentru a face lucruri de un minut - la TEDx Sibiu

4 comentarii
Cand am auzit prima data de John Ketchum am auzit pentru prima data de Filminute, iertata sa imi fie ignoranta.


Carevasazica daca nu a existat un Festival International de Filme de Un Minut l-a inventat John Ketchum - Filminute.
Filmul (exact filmul) de mai sus este unul dintre filmuletele de succes prezente in festival. Nu pot explica rational de ce dar pe mine m-a prins, imi place si cu certitudine voi sta aproape de acest festival. In viitor, fireste.
Pe de alta parte, marturisesc ca am o oarecare curiozitate de a-l intalni la TEDx Sibiu, de a-l asculta pe omul care a pus bazele unui festival de film, inedit, de un minut.
Fascinant! Film, nu clip, nu inregistrare, nu incropire de imagini in miscare, ci film de un minut!

Sunt activ in blogosfera sibiana!

29 comentarii
Dupa ce am parcurs de sus pana jos blogul blogsibiuindex am vazut ca sunt inscrise multe, foarte multe bloguri (nu le-am numarat ca riscam sa adorm) dar ca cele mai vechi nu mai erau actualizate de un an sau chiar doi.

Astfel mi-a venit ideea sa-i felicit (o puteti face si voi) pe cei care se mentin pe baricadele blogosferei sibiene si sunt consecventi in ceea ce priveste periodicitatea si continutul.
Ca urmare i-am felicitat pe toti cei care au fost activi in ultimele 24 de ore in blogosfera sibiana.

Cei mai activi bloggeri sibieni din ultimele 24 de ore sunt: bancuri-sortate, maryamarin, arculuimarcu, nobine, starchimachim, ada-milea, eurosibiu, neo1984, siblondelegandesc, lucian-desprenimicuri, daninho, neperisabila-plenitudine, vladimirempire, blogsibiunet, razvanpop, vasiauvi, mariusogrean, brylu, greencharme, cemerita, babiloniada, hear-me-here, brunetteattitude, liviu, dreamwind55.
Ce trebuie sa faca cei pe care i-am nominalizat?

- vor posta insemnul sunt activ in blogosfera sibiana pe blogul lor cu link spre blogul de unde au primit nominalizarea;

- vor desemna la randul lor 3 bloguri, tinand cont de periodicitatea si continutul postarilor, si ii vor anunta pe nominalizati printr-un comentariu.

Let`s do it Romania, again and again!

4 comentarii
"Let`s do it Romania!" este considerat, pe buna dreptate, cel mai mare proiect social care s-a desfasurat vreodata pe taramurile mioritice. Merita asadar numai aplauze, cele mai sincere si inflacarate ovatii, insa cine a fost in spatele acestui proiect?

Nu va avantati pe Google caci va spun eu: Liana Buzea, o tanara familiarizata cu proiecte de mediu de mai bine de sapte ani.
Mi se pare paradoxal ca nu are profil pe Wikipedia! De ce mi se pare paradoxal? Ei bine pentru ca un taran care baseste prin parlamentul european, Gigi Becali, are ditamai profilul. Pana si BBC-ul i-a dedicat taranului roman o pagina numai a lui.
Acum sa nu credeti ca am ceva cu Wikipedia sau Wikipedia cu Liana Buzea!

Anyway, Liana Buzea a devenit dependenta activismul eco, de "curatare" si ecologizare, in timpul facultatii cand a venit cu ideea de a curata capitala de gunoaie. Pana la initiativa de a face ceva la care autoritatile nici macar nu s-au gandit vreodata, de a curata toata tara, Liana Buzea marturiseste ca nu a fost decat un pas, un pas mare care a insemnat multa munca, perseverenta si sacrificii personale.
"We Did It, Romania!" este efectul unei campanii de succes insa privind harta deseurilor din Romania predomina imperativul: "Let`s do it Romania, again and again!"

Daca acest proiect va ramane doar un exemplu constructiv pentru societatea romaneasca ne va spune la TEDx Sibiu 2010.

Românul si furculiționul!

4 comentarii
Nu am zburat niciodata cu avionul insa multi romanii au zburat, fiecare dupa posibilitati, unii mai aproape, altii mai departe. Cei mai norocosi au zburat pana in America.
Se spune ca unul dintre ei, intrebat la cec aut despre scopul si durata vizitei a raspuns:

- Aim hiăr for distracșăn!

Cica a fost inhatat pe loc, mama lui de furculițion!

Replica presei sibiene...

2 comentarii
...semnata de Traian:

"și, ia spune, măi bărbuță, de ce sunt eu cretin pentru că nu am fost acolo? doar pentru că nu am avut timp să dau și eu o limbă, ca tine, pentru a primi o invitație? repetiția la care ai fost tu și nu a fost presa înjurată de tine a fost un eveniment de promovare la fel ca oricare altul, unde naiba scrie că e musai să fiu prezent? unde mai scrie că sunt cretin dacă nu particip la un eveniment cultural, chiar dacă e de bună calitate? cu ce coaie te apuci tu să beștelești pe toți din presă doar pentru că nu au promovat după cum vrei tu un eveniment la care ai primit inviație pentru promovare? știi când ai dreptul să comentezi? când o să îți cumperi singur bilet. traian "


Nu am cunostinta despre cum da limbi presa sibiana sau pe cine, cand, unde si de ce pupa in cur pe cineva pentru o bucata de paine sau pentru o invitatie la concert, dar am certitudinea ca daca o parte din gaozari fac asta nu inseamna ca si ceilalti jurnalisti se preteaza la asemenea samavolnicii.

Se spune ca un jurnalist bun este un jurnalist informat. Intrucat vorbesti in numele presei si al gazatarilor inclin sa cred ca esti unul dintre ei. Sigur cel mai prost, jurnalist fireste, caci nu esti informat, monser.

Sa te edific! Se pot numara pe degetele de la o mana ocaziile in care calitatea de blogger mi-a facilitat accesul la vreun eveniment cultural ori de alta natura.

Pe de alta parte, nu are atatea degete la maini, sau la picioare, tot neamul tau, traiane, pentru a numara de cate ori am pus umarul, asa cum am mentionat si in postare de altfel, la realizarea diverselor activitati/evenimente desfasurate in mirifica noastra citadela.

Mai mult, din ce spui tu reiese ca bestelirea presei denota a spune adevarul, si anume ca nu exista presa sibiana ci fitiuci cu continut de can-can, spre deliciul unei societati ignorante.

Succint: nu am primit invitatie sa promovez concertul lui Eitetsu Hayashi si nu cred ca imi voi cumpara bilet pentru a vedea un concert, spectacol sau eveniment cultural.

Nu in ultimul rand, in virtutea dreptului constitutional ma voi exprima liber, cat despre comentat...pot comenta toti pros...., ochei, fie, toti oamenii.

Lucian Vintan: Eroare vs 10 Mari Sibieni

1 comentarii
Alt speaker la TEDx Sibiu 2010 este Lucian Vintan. Nu voi fi ipocrit spunand ca am auzit despre el verzi si uscate si nici nu voi pune cu copy paste descrierea succinta din comunicatul de presa.
Acesta e motivul pentru care am facut research, mai bine zis am vrut sa fac, insa cand Google-ul a afisat in dreptul lui Lucian Vintan in primul rezultat - Eroare - si in cel de-al doilea rezultat - 10 Mari Sibieni...am devenit confuz.

Cu toate acestea un lucru este cert - are un CV impresionant: din 1999 este prodecan al Facultatii de Inginerie din Sibiu, a publicat peste 100 de studii stiintifice si a fost premiat de Academia Romana.

Wow, nu-i asa, si asta nu e tot.

Alta certitudine, din punctul meu de vedere, este aceea ca la TEDx Sibiu expozitiunea lui Lucian Vintan va fi una tehnica. Daca va avea insa ceva inovator ramane de vazut.



Summit-ul cretinilor, tampitilor, idiotilor...

1 comentarii
Ca tot am adus ieri vorba despre cretinoizi, se pare ca internetul a devenit (si) un fel de playground sau meeting point pentru cretini, tampiti, idioti, prosti cu spume si cu valuri dar nu in ultimul rand pentru bășinoși (sa fie clar, aici nu ma refer la Vis Urat):



NO COMMENT!

El si cand va muri va fi handsome!

18 comentarii
De-o vreme ma bantuie un cretinoid care ma intreaba in comentarii daca vreau sa mi-o iau pe coaja si ma calomniaza facandu-ma ateu.
Dragii mei, pe dobitoc l-a botezat (Muma Padurii) Adrian, si cum e la moda sa fii dobitoc si sa-ti tragi blog...si-a tras si el unul, adrianarvunescu.wordpress.com. desi facea un bine blogosferei daca avea la indemana un glont.

Curios din fire, ma stiti doar, am intrat si eu in spatiul online al cretinoidului si-am constatat ca pixelii pot forma si combinatii extrem de ciudate. Atat de ciudate incat oripileaza. Oripileaza atat de profund incat nu-ti ramane decat sa te inchini si sa scuipi de trei ori exclamand "Piei Satana!".

Execrabilul gand ca oameni precum acest cretinoid isi vor transmite tarele unor progenituri imi repugna, parol!

Cristina Bazavan...nu e Oana Dobre? Dar totusi vine la TEDx?

1 comentarii
Zilele acestea vorbeam cu niste amici despre invitatii la TEDx Sibiu . As minti daca as spune ca am vorbit despre fiecare-n parte asa ca adevarul gol-golut e ca am vorbit despre cei doi pe care i-am prezentat ieri si alaltaieri si despre Cristina Bazavan.
Cel putin asa aveam impresia ca vorbim despre ea :D
Anyway, am facut vorbire despre o femeie independenta a carei voce este cunoscuta atat in mediul online-ului cat si in media scrisa si vizuala. Am intors pe toate partile stilui ei caracteristic de expunere a ideilor dupa principiile logicii si bunului simt si multe, multe, alte particularitati pana cand...am ajuns pe blogul ei, care nu era al ei. Intrucat Cristinei Bazavan nu i se potrivesc insusirile de mai sus a fost clar ca noi vorbeam de Oana Dobre.

Cristinei Bazavan i se potrivesc insusirile unei femei alintate care atunci cand se forteaza pare o femeie rationala. Ma rog, cel putin are succes, dar oare datorita efortului depus la Tabu sau pentru ca este, pur si simplu, o femeie deosebita?

Ultima data am vazut-o la W(oman) O(n) W(eb), o conferinta dedicata femeilor care se dau cu succes pe net, si din multele bazaconii cate a debitat stand picior peste picior cu atitudinea unei femei emancipate doar una mi-a atras atentia: persoanele care nu au blog nu au sanse de a fi angajate la revista Tabu; motivatia, ca daca persoana respectiva nu reuseste sa isi creeze propria audienta nu va reusi sa-si mentina/faca una la Tabu.

Asta vine ca o lovitura sub centura in virtutea discriminarii sociale; intr-o tara in care legea se respecta (pana si Bulgaria a elaborat un proiect legislativ cu referire la discriminarea de orice fel din partea jurnalistilor) ar face pana la 4 ani de puscarie pentru cutezanta discriminatorie.

La TEDx va vorbi despre zilele de agonie in care viata revistei Tabu era precara. Altfel spus, povesti incropite care in cel mai fericit caz vor starni interesul doar catorva femei.

Sincer cred ca Oana Dobre ar fi putut, intr-o maniera caracteristica, constructiva, sa vorbeasca despre dinamica vietii avand ca punct de referinta exemplul personal.

Acesta poate fi considerat drept un repros la adresa organizatorilor care s-au lasat pacaliti probabil de notoriul top national al influentatorilor din online care o plaseaza pe Cristina Bazavan pe locul 3 si pe Oana Dobre pe locul 14.

Eitetsu Hayashi vs arestarea unui prim-procuror!

11 comentarii
Eitetsu Hayashi a sosit in Sibiu pentru a sustine un concert extraordinar alaturi de Filarmonica George Enescu maine seara.
Desi am mai facut-o va marturisesc din nou ca sunt fascinat de profesionalismul si disciplina personala a fiecarui artist nipon pe care l-am cunoscut. Fascinat si coplesit!

Daca am vrea am avea multe de invatat de la ei. De pilda am putea invata sa ne respectam angajamentele si sa evitam a lasa pe cineva cu ochii-n soare...
Astazi la ora 12:00 a fost programata o repetitie, in exclusivitate pentru presa sibiana, cu Eitetsu Hayashi fara Filarmonica George Enescu care urmeaza sa soseasca abia maine. Stupoare!

S-a facut 12:00, ora 12:15, ba chiar 12:30 si presa se lasa asteptata. Dupa lunga asteptare, a fost apelata insa au raspuns doar o parte. Nu pentru a se scuza ci pentru a spune in doi peri ca se afla la o chestie mega-importanta, de super actualitate: Florin Apostu, prim-procuror si-un sereist taman fusesera arestati. No comment!

In pofida lipsei de scrupule a gaozarilor din preasa artistul tot artist a fost: s-a pregatit de repetitie si a sustinut un mini-concert doar pentru noi, cei care am pus umarul pentru ca maine seara sa fie totul gata.


Degeaba v-as spune ca tobele lui Eitetsu Hayashi suna ne-mai-auzit de spectaculos sau ca cea mai mare toba are diametrul peste 1,5 m si cantareste cateva sute de kg si e facuta dintr-o singura bucata de ulm japonez caci daca nu o veti auzi si vedea maine seara...nu veti sti niciodata ce ati pierdut.


Scott Eastman - fotograf celebru, deci profesionist!

2 comentarii
Nimeni nu contesta profesionalismul lui Scott Eastman sau portofoliul impresionant de fotografii comerciale si de arta.
Cu toate acestea sunt voci care se intreaba insa daca intr-adevar profesionalismul l-a recomandat ca fotograf oficial al proiectului Sibiu CCE 2007 si al Festivalului International de Teatru de la Sibiu sau...sotia sa, Gandila Ana-Maria, care face parte din organigrama FITS-ului.

Ma rog, omul e bun, experienta il recomanda pentru cele mai ambitioase proiecte din citadela si daca pe langa asta i se mai pune si-o vorba buna...sa fim seriosi, se crapa cerul din atata lucru?

"Scopul meu este de a gasi intotdeauna un echilibru intre competenta tehnica si creativitatea artisitica dar si o intelegere a legaturii cu subiectul, ca sa pot crea fotografii puternice, impresionante." Scott Eastman

Personal l-am cunoscut si am povestit cu el anul acesta in cadrul FITS-ului. Vorbeste mult, vorbeste repede si cand vorbeste chiar spune ceva. A calatorit mult si ii face placere sa vorbeasca despre experientele sale, de om si de fotograf.

Scott Eastman este un tip carismatic care te face sa vrei sa-l asculti vorbind mai mult. Probabil ca daca voi mai scrie inca o propozitie elogioasa la adresa lui o sa credeti ca-l iubesc. Nici pe departe insa adevarul este undeva la mijloc: iubesc ceea ce face din fotografie. Se numeste arta!

Despre cum se imbina arta fotografica cu arta de a trai cu adevarat ar fi spectaculos sa il auzim vorbind la TEDx Sibiu 2010.

Controversatul Premiu Nobel pentru Pace 2010 - Liu Xiaobo

0 comentarii
Intr-o zi de 21 octombrie, in 1833, s-a nascut Alfred Nobel.
Cine nu a auzit pana acum de Premiile Nobel sau de dinamita se poate opri aici.

Am adus vorba despre Alfred Nobel deoarece Premiul Nobel pentru Pace a fost desemnat in acest an chinezului Liu Xiaobo.

Reactiile de la Beijing nu au intarziat si intr-un comunicat dat publicitatii oficialii chinezi au atras atentia ca acordarea Premiului Nobel disidentului chinez Liu Xiaobo este interpretata ca un gest neprietenos si ca risca sa afecteze relatiile dintre China si Norvegia.

Ca raspuns, membrii Comitetului Norvegian Nobel au precizat ca reactiile regimului de la Beijing sunt nefondate intrucat guvernul norvegian nu are nicio legatura cu desemnarea Premiilor Nobel.

Liu Xiaobo este un intelectual notoriu care a promovat drepturile omului in China de doua decenii si este unul dintre autorii unui manifest pentru democratizarea Chinei motiv pentru care a fost acuzat ca a incitat la subminarea puterii de stat, ca urmare acum ispaseste o condamnare de 11 ani.

Asadar Liu Xiaobo nu va putea fi prezent la Oslo in 10 decembrie, data aniversara a mortii fondatorului Alfred Nobel, cand in mod traditonal se inmaneaza anual Premiile Nobel.

Un "artizan" in calitate de speaker - Constantin Chiriac

3 comentarii
Am certitudinea ca primul dintre invitatii care isi vor expune ideile la TEDx Sibiu va fi artizanul succesului teatrului sibian, Constantin Chiriac, directorul Teatrului National Radu Stanca si al Festivalului International de Teatru de la Sibiu, actor controversat si profesor emerit.

Inca de cand am vazut ca este in capul listei, atat pe site-ul tedxsibiu.ro. cat si in comunicatele primite, tinand cont de faptul ca audienta selectata cunoaste, indubitabil, experientele traite de Constantin Chiriac la editiile FITS si Sibiu CCE 2007, m-am intrebat daca nu cumva domnia sa se va da jos de pe piedestalul pe care (singur) s-a urcat si va vrea sa ne spuna ceva cu totul si cu totul inedit, deci interesant.

Ne va impartasi oare din experientele turneelor internationale ale TNRS? Va impresiona audienta povestind despre interactiunea actorului est european cu spectatorul sau cu lumea? O sa vorbeasca despre perspectiva tanarului actor, a actorului roman, ori dinamica actoriei romanesti?

Nu! Cel mai probabil isi va consolida soclul, adresandu-se cu platitudine influentatorilor prezenti in incercarea de a contrazice zicala: nici un om nu e de neinlocuit.

Un lucru este cert: de surprins va surprinde...placut sau neplacut.

Ce va spune aceasta fotografie?

4 comentarii
NO COMMENT!

"Dinamica vietii!" - 10 motive PRO - TEDx Sibiu 2010!

0 comentarii
Acum, ca stie toata lumea ce este TEDx Sibiu 2010, adica ce va fi, sa vorbim pe indelete despre ce aduce nou initiativa organizatorilor, un grup de tineri voluntari care cred, la unison, ca printre sibieni exista foarte multe talente, foarte multi concitadini valorosi. Sa nu-i credem pe cuvant dar sa le acordam credite maxime.


Ei bine, o parte dintre cei mai de seama sibieni invitati la TEDx, opt la numar, vor vorbi cate 17 minute fiecare in fata unei audiente selectate. Audienta va fi formata din 99 de influentatori locali din mediul de afaceri sau cel cultural, din sfera educationala sau din cea sociala, din mass-media si blogosfera, sanatate si multe, multe altele.

Dinamica vietii! Aceasta este chintesenta comunicarilor din cadru TEDx Sibiu 2010.

Constantin Chiriac, Teodor Tulpan, Lucian Vintan, Eliza Penciu, Scott Eastman, Liana Buzea, Cristina Bazavan si John Ketchum vor raspunde la intrebarea Cum poti dinamiza o comunitate prin exemplul personal de viata dinamica?
(va urma)

Toamna se numara bobocii, respectiv cartile!

0 comentarii
Iata ca editia a IX a la care a ajuns Schimbul de Carti face ca, pentru prima data in colaborare cu editura Agnos si bookblog.ro, locatia sa fie una adecvata cartii si cititorilor: in cadrul editurii Agnos.

Astfel, in obisnuita atmosfera prieteneasca in care ceaiul se imbina fiebinte cu miile de cuvinte in virtutea dialogului, a comunicarii, ne vom intalni pentru a descoperi impreuna continuturile dintre coperte.

Cum altfel nu s-ar putea, in cadrul editurii vom afla de la gazdele noastre deosebite ce se mai intampla, ce este de actualitate in sfera editoriala contemporana.

Asadar duminica, 24 octombrie 2010, ora 18:00, la editura Agnos situata pe strada Somesului nr. 19, cam. 012, sunteti asteptati cu mic, cu mare, cu sau fara carti, dar cu inima deschisa.

A fost odata ca niciodata TEDx Sibiu! Adica va fi!

8 comentarii
A fost odata ca niciodata TEDx Sibiu 2010 (tedxsibiu.ro.).
De fapt inca nu a fost, dar va fi in 29 octombrie 2010, deci daca nu veti fi si voi acolo nu veti avea ce povesti, ca de povestit veti avea ce, har Domnului!

Evenimentul asta cu nomenclatura de reptila preistorica vrea sa se adreseze unui public avizat, cunoscator si iubitor de arta, cultura, etc, pe scurt de valori sociale si culturale universal valabile.
Nu cred ca va fi fun, asadar fanii lui Stan si Bran sa stea acasa linistiti, insa va fi un eveniment extrem de important intrucat invitatii, dupa nume, chiar par sa aiba multe de spus (check this link -> tedxsibiu.ro.).

Despre ce?

Stati linistiti ca va povestesc eu...

A fi barbat insarcinat este handicap?

2 comentarii
Cine a fost macar o data la un supermarket stie care este miza gasirii unui loc bun de parcare, adica a unui loc cat mai aproape de intrare/iesire: multe ture.
Cateva ture bune am dat si noi aseara trecand pe langa locurile special amenajate pt persoanele cu handicap ori femeile insarcinate.

Erau libere pana cand un tzontzonel fara sa se sinchiseasca s-a infipt cu VW-ul lui intr-un astfel de loc. Am banuit ca trebui ca handicapul sau trebuie sa fie la mansarda dar am vrut sa fiu sigur si l-am intrebat:


- Tibi draga, nu crezi ca o persoana cu handicap sau o femeie insarcinata va aprecia mai mult decat tine locul unde ti-ai parcat masina?

Nici intr-o mie de ani nu ghiciti ce mi-a raspuns, asa ca:

- Nu vezi frate ca-s insarcinat? si mi-a fluturat o lista de cumparaturi...

Vis Urat nu mai e soldier, e motorist!

3 comentarii
No in fine, Vis Urat si-a insusit si ultima critica constructiva si a renuntat sa mai fie soldier si s-a facut motorist. Probabil i s-au parut scumpi bocancii Viper.
Acum mai ramane sa-si gaseasca o mascota mai masculina pe care s-o sustina, fireste asta in cazul in care va renunta sa se mai joace cu papusele de pluș...

Somatie: plateste-ti impozitele, bah!

1 comentarii
Ca orice concitadin responsabil si cu frica de penalizarile fiscale, in asteptarea implementarii proiectului e-administratie prin care ne vom putea verifica on-line situatia platiilor si datoriilor catre bugetul local, am intrat pe site-ul primariei, sectiunea Fiscalitate, sa vad daca am fost somat drept restantier.
In zadar, chiar sunt responsabil cand vine vorba de comunitatea in care traiesc, insa nu pot spune acelasi lucru despre toti sibienii.

Unul dintre datorinicii care mi-a retinut atentia este Stephan Max Johannes Braune, venetic autentic de origine deutchlandiana, finantator/ sponsor politic, proprietar de exceptie, datornic de senzatie.

Stephan Braune a fost somat de catre fisc pentru fiecare din cele 16 proprietati centrale si ultra-centrale. Acum eu ma intreb de ce naiba le-a cumparat pe toate daca nu este in stare sa isi plateasca taxele si impozitele?

Mai este in voga conservarea simtului proprietatii? Oare cum se zice pe limba lui din astea sa faci in Germania, bah!
Anyway, cu si fara datornici, fiscul a adunat pana-n 5 octombrie 76 mil. lei, cu cca 10 mil. mai mult decat anul trecut pana la aceiasi data.
Se vede unde sunt banii dumneavoastra, nu-i asa? lol

Fart of change...de Vis Urat

7 comentarii
In urma cu trei zile, intr-un elogiu pe care l-am adus unui gigant al blogosferei, Vis Urat, faceam o remarca privitoare la sloganul colosului care dupa umila mea parere putea cu spume si cu valuri: Nu plange ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intamplat!
Chiar ma gandeam sa fac un concurs si sa dau o bere celui/celei care ar fi gasit un slogan mai acatarii insa ce mi-e dat sa vad azi?

Vis Urat, in urma postarilor mele extrem de constructive la adresa coloseniei sale si-a facut-o cu mana lui, adica si-a schimbat sloganul: Ganduri la turatie maxima!

Acum, daca tot e vremea schimbarii...de ce nu-si schimba oare si costumatia de soldier cu gun-ul in hand si bocanci expirati? Oare n-a auzit ca-s la moda bocancii Viper?

Era sa uit: faptul ca sustii o papusa de plus, pe Mufica, cred cu toata convingerea ca nu-l ajuta in promovarea profilului de cool guy blogosferic. lol

In Camera Deputatilor azi nici iarba nu creste!

0 comentarii
Nu stiu daca v-ati intrebat vreodata care este programul de lucru al deputatilor pe care i-ati votat. Eu astazi m-am intrebat prima data si am cautat programul lor de azi pe siteul Camerei Deputatilor, fireste. Stupoare!
In ciuda faptului ca majoritatea romanilor se trezesc cu noapte in cap, sau in orice caz la o ora matinala, deputatii pe care i-am ales si i-am trimis in Parlament sa ne reprezinte interesele ce fac?

Astazi de pilda dorm ca bastanii toata dimineata, ce pisicii masii, doar e luni si vorba aia: lunea nici iarba nu creste!

Sa ne traiasca, caci se trezesc luni sa vada marti daca miercuri au chef sa faca ceva, insa cand realizeaza joi ca deja e vineri, sambata nu mai fac nimic, doar e duminica.

Blogatu si Chinezu fac diferenta dintre "un blogger" si-un bou (Vis Urat)

5 comentarii
In blogosfera, ca blogger, precum in viata, ca om, atunci cand calci pe bec si cineva te vede si-ti spune ca te-ai ranit singur ai doua posibilitati: sa mergi tantos ca boul (de pilda Vis Urat) facandu-te ca ploua (dar abator scrie pe tine) sau sa recunosti ca ai calcat pe bec (de pilda Chinezu si Blogatu) si iti asumi responsabilitatea de a sterge eventualele urme.Replica lui Blogatu nu a intarziat sa apara, prima data pe twitter apoi in comentariu; omul recunoaste ca s-a grabit si mi-a multumit pentru critica constructiva pe care si-a insusit-o, prin urmare si Blogatu e un fecior fain, adica blogger in blogosfera si om in viata.

Jos palaria Blogatu-le! Jos palaria Chinezu-le! Muuuuuu...Vis Urat!

Mi s-au stricat toate! Really!?

0 comentarii
In mai multe postari ma laudam ca am `nspe telefoane mobile, unul mai cu camera decat altul si ca unele faceau si cartofi prajiti. Ei bine, ca sa nu le mai port grija le-am dat si-n dreapta si-n stanga si cele pe care le mai am s-au stricat.
Acum folosesc un Nokia 1100 la care culmea nu mai am incarcator...ca l-am dat acum cateva zile unui prieten; credeam ca am mai multe.

Really, presimt ca viata va fi mai relaxa(n)ta fara...

Blogatu.ro - sub presiunea Citadelei Sibiene...

4 comentarii
...a fâsâit mareata campanie de importanta majora pentru blogosfera mioritica! Am crezut ca mor de ras, parol!

Daca astazi pe la orele doua scriam ca Blogatu, intaratat de fartatele sau, Vis Urat, nu a ramas mai prejos si exact cand primul basea harta blogosferei, Blogatul a venit cu ideea unei campanii extrem de importante in blogosfera, ce mi-e dat sa vad dupa sapte ore?

Blogatu a demarat campania extrem de importanta pentru blogosfera, o fâsâita de-ti muta nasul. Fara indoiala ca sub o oarecare presiune, din partea unui blogger din cei peste o mie cati are zilnic, s-a retras in buda sa se screama pentru a basi campania si cea iesit?

"Campania pentru tineri pe bloguri! Aceasta campanie nu isi propune promovarea unui serviciu, organizatii sau persoane, ci doar promovarea unei idei: constientizarea tinerilor asupra pericolelor la care sunt supusi.
La ce pericole sunt supusi tinerii, dupa parerea voastra?"


Faptul ca tinerii nu constientizeaza asupra pericolelor si aceiasi tineri nu pot fi supusi pericolelor ma face sa cred ca l-am prins pe Blogatu cu pantalonii in vine scriind pe genunchi.
Basca, ce blogger de valoarea luuui, valoarea lui Blogatu care vorbeste luni de-o campanie despre care nu zice nimic o demareaza sambata seara fara continut, fara banner, fara altceva inteligibil decat: comentati, va rog comentati, si apoi vedem noi?

Bineinteles ca Blogatu nu este citit doar de mito-cretino-dobi-infantilii pe care se bizuia si prima reactie a fost din partea lui Futacu care, indubitabil oripilat de sirul de elucubratii, l-a trimis dupa tigari pe taticul fâsâielilor blogosferice cu pretentii de campanii extrem de importante.

"Futacu a zis:
un pericol major la care sunt supusi tinerii este sa citeasca asemenea insiruiri de cuvinte care starnesc irepresibile dorinte de sinucidere" (click printscreen comentariul sters de Blogatu)


Este adevarat ca tinerii sunt expusi, nu supusi, la pericole precum droguri, violenta sociala (violenta pe strada si in scoli cum ii spune Blogatu), sau educatie sexuala precara (boli cu transmitere sexuala cum ii zice Blogatu) dar sa lupti impotriva lipsei unui loc de munca dupa terminarea facultatii....ma face sa cred ca Blogatu are cu capu`si se crede Don Quijote.

40 de lei figuratia in Ghost Rider 2 - duminica in Piata Mare - ultima zi de inscrieri

2 comentarii
Centura cu profil de autostrada si Piata Mare din Sibiu sunt locatiile pe care le-au ales reprezentantii de la Castel Film pentru filmarile filmului Ghost Rider 2 cu Nicolas Cage.

Pana la 1 noiembrie, data la care vor incepe filmarile, cei de la Castel Film va trebui sa gaseasca 400 de adulti pentru figuratie care vor fi recompensati pentru fiecare zi de filmare cu 40 de lei. Faptul ca deocamdata sunt inscrisi putin peste 200 ma face sa cred ca foamea nu e chiar atat de mare la Sibiu.
Maine, duminica 17.10.2010, E ULTIMA ZI in care va puteti inscrie, intre orele 10:00 si 13:00, in Piata Mare (langa fantana arteziana este amplasat un foisor in care o gasiti pe Irina, o tipa dulce si amabila).

Tot pentru figuratie au fost alesi deja 25 de copii, elevi ai colegiului Brukenthal, rolul lor fiind acela de a se ruga in biserica si vor fi platiti cu 60 de lei pentru fiecare zi de filmare.

Acum sincer, m-as baga si eu sa fac figuri intr-un film cu Nicolae Cusca asta pentru patruj`de lei pe zi ori treij`de zile as castiga dublu fata de cu cat imi scot ochii astia din guvernul Boc (din pacate au nevoie de figuranti doar pentru doua zile, in 3 si 5 noiembrie).

Ca tot am adus vorba de tantalai, oare nu au nevoie in film de cativa deputati, senatori, ministri si un presedinte? Pentru cascadorii extreme poate? Sau pentru o scena in care ii impusca pe toti si mor...sa scapam naibii de ei.
Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur