Dreptul la replica, penibila!

Intr-o tara democrata orice gigel trebuie sa propovaduiasca spiritul democratic, cu legile, axiomele, principiile si virtutiile care deriva. Pentru ca sunt Gigel si traiesc intr-o tara democrata ma conformez, insa cu o mentiune la adresa cretinoizilor, prostilor si dobitocilor: „stati acasa!”, caci asa suna o vorba din batrani „daca esti prost stai acasa!”.

Din pacate prostul daca nu e fudul nu e prost destul, caci conform altei vorbe din popor „prostul trebuie sa semnalizeze!”, si nu intelege ca „daca tacea...filozof ramanea”.
Las in suspensie teoria prostului pentru a raspunde magazinului militar caruia se pare ca i-am lezat sinele liric. Am primit un comentariu la postarea
Showroom - echipamente militare din partea unui (eu il consider prost) Magazin Militar care cu o impertinenta neo-comunista ma asigura ca „pentru a cumpara grade sau echipamentemilitare cu insemne trebuie sa DOVEDESTI ca lucrezi in institutia respectiva!”, basca ca „Asa ca nici o legatura cu EBA !”.


Pai...singurul lucru care nu are legatura cu Eba este faptul ca, autorul comentariului, este prost cu valuri. Si cu spume.
Sa mori tu si toate afacerile magazinelor care comercializeaza echipamente si accesorii militare daca le puneti in vanzare numai cu dovada din partea cumparatorului ca lucreaza in institutia respectiva.


Aaa...si inca ceva: „SA ITI MOARA LA INTRARE!”, monser, caci personal, in luna iunie, am cumparat din magazinul de pe Morilor nr.40 o pereche de pantaloni, un tricou, o sapca si grade militare pentru a le face cadou unui amic de departe.
Dovada pe care am facut-o m-a costat cam 95 de Ron pentru pantaloni, 25 de Ron pentru tricou, s.a.m.d.

Na ca te-am dovedit, comunistule. Vorba aia, comunista: „Fiecare dupa puteri, fiecaruia dupa nevoi!”.

2 comentarii:

Leo spunea...

Gigel, trebuie sa fi usturat tare asta cu „SA ITI MOARA LA INTRARE!”...
Cica "trebuie sa DOVEDESTI ca lucrezi in institutia respectiva" -teoretic, pentru ca practic stim noi cum stau lucrurile, nu suntem naivi...

Ciprian D. spunea...

Comunisti...ce mai tura-vura! Ma mir ca nu a zis nimic de cartela...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur