Vinovatul accidentului feroviar!

De doua zile-ncoace gura nu le tace, lor analistilor, si pana sa deschida gura administratia prezidentiala eliberand porumbelul cu legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri, moneda se batea pe nenorocitul ala de accident feroviar.

Incolo si incoace, dezbateau, analizau si presupuneau, insa ai dracu nu au gasit nici-un vinovat, si vinovatul zace sub nasul lor.
Pentru accidentul feroviar....Basescu e vinovat, unde va e capul fratilor? Pai cine altcineva sa fie? Pai ce, daca Bush si-a aruncat doua, trei avioane in turnurile gemene, se poate sa ramana Baselu de caruta?

E adevarat ca noi nu avem flota si singurele lucruri gemene in Romania sunt prostia si hotia, dar chiar asa bre dom`presedinte sa desfaci suruburile de pe calea ferata? Nu-ti ajunge bre ca ai pus tara pe butuci?
Oare in marea sa dobitocie, domnia sa presedintiala a aflat ca e criza? Ca e criza, monser, si vorba lui
Zafox....e grele!


De lehamite pana peste poate, pun in gura unei prostituate drogate intrebarea: „Domnule presedinte, te-ai tampit bre sau presimtind rezultatele celor doua scrutinuri te pregatesti sa te...lansezi in afaceri?”

13 comentarii:

Marius Ola spunea...

Prostia şi hoţia, gemene. Bine spus!
Oricum, încerc să mi-l închipui pe Băselu, care, cu restul de la vânzarea flotei, şi-a achiziţionat un set de chei de mărimea 52, plus o cheie franceză să desfacă şurubăraia de la calea ferată. Astfel s-ar îndeplini cele două gemene de care faci vorbire. Care, nu au fost distruse, ci din contră promovarea lor distruge ţara :))

Mihaela Petrescu spunea...

Bine scris! Felicitari!

Bejenaru Gabriela spunea...

nu vreau sa iau apararea nimanui dar daca se intampla ceva in tara asta si nu are vinovat..pe cine il acuzam?..binenteles basescu este de vina.in tara asta sa furat, se fura, si se va fura tot timpul asa ca ce ,sa ne mai plangem ca nu ne aude nimeni,iar cine alege sa fie prostituata pe centura sa stea acolo decat intru centru cat de cat bine amenajat pentru profesia lor.totul tine de mentalitate gigele.iar la noi acest lucru e pe cale de disparitie.

Geocer spunea...

Sa stii ca-mi place rau cum ii faci reclama castigatoarei premiului.

liviu amza(nadie) spunea...

mai decit sa stea prin prin boscheti.........mai sint si oameni care au nevoie de o femeie si de ce sa nu o faca intr-un mod civilizat?cel care are sotie sau prietena nu intelege asta.da daca stai sa te gindesti citi oameni cu pereche se duc brambura........unul fidel normal ca nu face asta.drogurile sint folositoare in anumite maladii in stadii terminale.nu pot sa zic ca sint pro sau contra.daca tu vrei sa te droghezi in loc sa maninci sanatos e treaba ta.sti si sa am bani sa ma enerveze tot nu caut nici sa fumez de drogat nu poate fi vorba.YO SINT MIC SI BEAU LAPTIC.deh papa lapte. :)

Ramona spunea...

Cam asa ar suna momentul publicitar de avertizare :"practicarea prostitutie in spatii legal amenajate si consumul de droguri usoare in mod excesiv,nu dauneaza ministrului de finante deoarece sunt atestate si garantate de tata si fiica ,ce puteti face ?sa traiti bine " !

Neamtu' spunea...

Poate nu stii, da' Base i-a zis lu' ala cum sa desurubeze buloanele alea...

GOG spunea...

Suna destul de convingator,probabil ca s-au facut teste in familie...

cipslim spunea...

Foarte bine punctat.
Conteaza insa un lucru: daca se legalizeaza aceste 2 vicii se opreste principalul mod de finantare a lumii interlope si se muta banii de la ei in bugetul statului si implicit al politiei si procuraturii.
Legalizarea prostitutiei... Pai ce poate cineva sa le prinda? Adica poate cineva sa dovedeaca ca au luat bani? Proxenetismul, acolo trebuie lovit cu cruzime. Sa iasa proxenetii din circuit si sa lase fetele sa se gestioneze in regim propriu.
Drogurile... acolo e mai complicata problema dar sa luam exemplu la prohibitia din SUA si care au fost efectele ei reale.
Sa stam stramb si sa judecam drept.

Basescu oricum iese prefsedinte ca a raliat nationalistii si astia chiar se duc la vot.

camelcutza spunea...

deci voi nu intelegeti care e de fapt problema!Base a zis ca el e perfect,pai daca e perfect si presedinte jucator si are sri-ul in buzunar,cum de n-a stiut ca se desurubeaza linia de cale ferata?S-A FACUT CA NU STIE!

Syaitan spunea...

toleranta

(campania commenturilor irelevante a.k.a. spam)

Ciprian D. spunea...

Dragii mei, de ce nu stam stramb sa judecam drept? lol, cand imi spunea tatal meu asta cand eram mic stiam ca urmeaza sa imi faca morala! ::::))))))

Chiar daca nu vrem sa recunoastem fenomenele de proxenetism si de prostitutie iau amploare pe zi ce trece. Daca pana odinioara trebuia sa bati trei palme pentru a da un ban sa te taxeze o matracuca cu ora acum sub pretextul de dans toples sau masaj erotic iti astupa gura- dar nu cu mancare - pentru niscai parai. De curand au arestat un creator de moda care facea intocmai.
Pe corso sau in uscatoria blocului in care locuiesti, fie ca ne place sau nu.

Pe de alta parte, nu exista club in voga in are sa nu miroase a marihuana, hasis sau mai stiu eu ce alt drog face parte din cele cu notorietate... Si asta se intampla in buricul orasului, sub nasurile noastre strambatoare de la orice fumigene presedintiale.

Ideea nu era aceea ca Basescu e un bou! Sau a avut cineva indoieli pana acum? Ideea e ca pe fondul crizei si al atragerii de bani catre PIB, ar fi in stare sa legalizeze si spaga si mita si alte alea. Astfel fumigena basesciana are dublu efect: ne face sa uitam ca e un bou, capabil sa vb singur doua ore in plenul parlamentului, ne lasa ideea ca strategia pt alegeri nu e una populista - aici ar fi de elaborat o suma de aspecte - apoi, ne face sa uitam ca e bou - am mai zis? - oh...shit, mi-am pierdut rabdarea ca mi-au venit nervii.

Btw...prima noapte in noua casa! LINISTE! Multumesc Doamne!

Razvan spunea...

Ceea ce eu nu-mi pot da seama, este daca Baselu' va ccastiga sau va pierde capital de imagine din aceasta tevatura

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur