Romanii sunt obsedati de haine...

...este concluzia cercetatorilor, dupa un indelungat studiu epuizant, realizat de Institutul National de Statistica bla bla bla....aiureaaaaa!
Am batut campii, ca de fapt asta este o concluzie gigelistica dupa ce am aruncat un ochi, cel care nu mi se inchidea azi noapte de somn, pe statistici in Gtop statistics.
Indubitabil reiese din print screen-ul alaturat ca romanii (generalizare intentionata) sunt obsedati de moda, de ce se poarta. Majoritatea enunturilor dupa care sunt gasit se refera strict la toale, ce se poarta fiind, se pare, o problema stringenta.

Acest fapt ma bucura oarecum, recunosc, deoarece m-ar fi intristat sa constat ca sunt gasit dupa formule referitoare la crime, sex, mortaciuni ori pornacheuri....

In consecinta, vin in intampinarea celor interesati de ce anume se poarta sezonul urmator – sezonul de iarna – si ca un adevarat profesionist in materie – multi ani de studiu a industriei usoare – ii asigur ca in iarna viitoare se mai poarta hainele, mai ales cele calduroase.
Iarna asta se va purta puloverul, peste alte articole mai lejere, si pantalonii grosi peste izmene sau strampeni, dupa caz.

Haina groasa de iarna va fi vedeta cand gerul va crapa pietrele, iar bocancii se vor dovedi mai mult decat un moft atunci cand zapada se va asterne cu nemiluita.

Recomandarea gigelistica, referitor la ce se poarta iarna asta, pe fondul crizei dar mai ales pe fondul alegerilor prezidentiale, este...nu purtati portocaliu.
Portocaliul este depasit de moda, ratiune, bun-simt, moral, pe scurt... de orice virtute romaneasca!

13 comentarii:

Marius spunea...

Asa este. mare adevar. Si uite ce se intimpla din cauza asta :

http://mtorsan.blogspot.com/2009/08/ciorapii-si-valoarea.html

Anonim spunea...

Of, şi eu care mă grăbeam să profit de reducerile de la magazinul de haine de vară ... :-< ce ţi-e şi cu moda asta... nu mai are voie omu' să poarte fuste mini iarna

[-(

:lol:

Anonim spunea...

Of, şi eu care mă grăbeam să profit de reducerile de la magazinul de haine de vară ... :-< ce ţi-e şi cu moda asta... nu mai are voie omu' să poarte fuste mini iarna

[-(

:lol:

evelina spunea...

Hei..........portocaliul pe care il anunti tu ca depasit de,,ratiune,moda.......este cel politic,Habar nu ai cat ii urasc pe cel,sau cei care au hotarat sa ne terfeleasca ,fluturand PORTOCALIUL .... ii urasc pentru asta. Mie mi-a placut culoarea asta in toate timpurile si inca imi place repet fara atingeri....politice

Şcoala Gimnazială ,,Carmen Sylva" spunea...

Bine precizat: ,,se mai poata haine"! Desi daca aruncam un ochi pe strada ajungem la concluzia ca unele domnisoare considera ca a fi la moda inseamna a umbla cat mai fara haine.

Mihaela Petrescu spunea...

Se poarta mult movul. Se spune ca e culoare regala. Oare e semn ca ne-am dori putina noblete ? Sufleteasca , desigur!

Leo spunea...

Subscriu la sfatul privind purtarea hainelor portocalii !
Cat despre obsesia romanilor... Mai bine sa fii obsedat de haine, decat sa ai un gust estetic atat de prost ca majoritatea europanilor !

GOG spunea...

Se imbraca ce avem .Ce se poarta ,sau mai bine CINE si CUM se va purta din toaman asta, om vedea.

Essences spunea...

Am observat...

Ciprian D. spunea...

@Marius
Inteleg si regret....

@Inka
Sarut mana! :)

@lungimedeunda
E discriminare monser :)

@greendorfyn
Good point!

@evelina
dincolo de ceva in sine este intotdeauna altceva de fapt. Mi-e teama sa spun ca imi place ceva anume...

@Ioana
Asta e generatia twiter... Ne-am pricopsit!

@Mihaela Petrescu
Nici nu incape vorba, movul e o culoare efemera. Cel putin e in voga, ceea ce nu putem spune despre desueta monarhie.

@Leo
...sau daca asta ar fi singura obsesie a romanilor!

Eduard spunea...

cred ca au fetisuri foarte multe cu haine ! :)))

Ciprian D. spunea...

@Eduard
Insa cei mai multi dintre romani sunt necroflili....caci mereu auzi cate-un "Futu-i mortii masii!"

liviu amza(nadie) spunea...

adica tu vrei sa merg despuiat la iarna.mah io am gecuta protocalie.ma jur pe rosu ca nu fac parte din nici un partid.nici la vot nu ma duc(sic!).nu te mai lua de culori te rog frumos.fiecare poarta ce vrea ce poate.adica dupa cum il ajuta partea financiara.ecxonomie de materiale etc. :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur