TOAMNA ASTA SE POARTA: marile reduceri!

Printre stereotipurile omniprezente, fara boala, fara moarte, dar si lipsite de orice speranta concreta, reala, se numara si acela conform caruia daca te imbraci de la reduceri esti lipsit de potential material, adica limitat la punga, altfel spus sarac.
In aceiasi ordine de idei - preconcepute - oricine se imbraca, pentru ca-si permite, cu toale de firma, este aspru etichetat ca snob ipocrit, ori manelist coclit. Eh...nici macar treaba asta cu imbracatu` nu este o chestie asa simpla cum cred unii.

Daca este sa va spun parerea mea gigelistica, sincera – cum altfel, as spune ca treaba mai serioasa este sa te dezbraci. Si asta chiar ca nu este o treaba din sfera fasoanelor simpliste. Unde, in ce conjunctura, si asa mai departe...

Tinand cont de aceste aspecte, dar si de altele de complexitate superioara ori inferioara, dupa caz, suntem foarte atenti ce toale ne cumparam, dar mai ales cum ne asortam hantele cu gusturile, exigente de altfel, ale celor din jur.
Din Mall sau din targ, din magazin de fite de pe corso sau din butic de cartier, din tara sau din strainezia, ne intolim in functie de ce ne face placere sa purtam, ce face placere sa purtam, bineinteles fara sa ne coste prea mult, pentru a ne asigura confortul zilnic de a ne simti bine, paradoxal – nu in pielea noastra, in hainele cu care defilam in vacarmul cotidianului.

M-as insela, fara regret, daca exista cineva caruia sa nu-i fii fost lezat sinele liric dupa ce-a cheltuit cateva minute in fata oglinzii pentru a se imbraca, primind feed-back-uri deloc optimiste vizavi de aspectul sau vestimentar.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Poate, pentru unii nu conteaza hainele...

Ciprian D. spunea...

Fireste, e mai important ce e sub haine! :D

Boogie Bubble spunea...

Off topic.
Sar'na. Un link exchange!? Poate si banner!? :)
Ca am pierdut toate adresele, am avut ceva probleme cu blogu'. Cenzura. :))
Astept raspuns. Sar'na again.

Ciprian D. spunea...

@Boogie Bubble
Neplacuta intamplare...welcome back! You`re in!

liviu amza(nadie) spunea...

mai fiecare se imbraca dupa posibilitati.cind primeaza alcoolul cafeaua si tigarile........

Ciprian D. spunea...

@nadie
asta cam asa e....

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur