Din analele rect-ificarii prezidentiale!

In urma rectificarii bugetare, nici macar Administratia Prezidentiala nu s-a putut fofila, desi ii sta in fire, departe de orice caracter autentic, sa-si infunde capul in nisip si sa-si bage coada intre picioare, fredonand acelasi refren tamp: „Traiti cum puteti, pentru ca eu si fratele meu sa traim bine!”, sau ceva de genul...

Altfel spus, sa inteleaga orice cretinoid nuantat politic, Boc si Pogea i-au tras una-n freza tovarasului presedinte, taind din cheltuielile administratiei prezindentiale. Sper sa fie vorba de banii alocati pentru bere, caci zau, mi-ar pica obrazul sa-l mai vad inca odata pe Basescu storcand vreo doua doze pe gat pentru a-si face curaj sa conduca....masina, caci pentru a conduce tara face uz, indubitabil, de ceea ce numim in popor - tupeu jegos.

Mai mult, se pare ca premierul impreuna cu ministrul finantelor intentioneaza sa aplice si in cadrul administratiei prezidentiale masura de reducere a cheltuielilor prin acordarea unei vacante fara plata.

Acum sa stam stramb sa judecam drept! Nu era mai intelept sa ii trimita dracu pe toti acolitii prezidentiali intr-un concediu pe perioada nedeterminata? Sau macar pana ni se facea dor de ei si ii conjuram sa se intoarca...

8 comentarii:

Geocer spunea...

Cred ca mai bine i-ar lasa berea, ca e oricum o bautura mai soft. Whisky-ul ar trebui sa i-l taie, ca e si mult mai scump si mai da si dureri de cap.

greendorfyn spunea...

Care cap?

Gigel spunea...

Daca ar fi dupa mine as propune sa ii taie nasul...

Geocer spunea...

Sa-i taie si nasul, sa-i taie si capul!

Gigel spunea...

Chiar si asa probabil ar mai fi chestii prezidentiale...de taiat. Iesim mai ieftin sa-l trimitem dracu cu totul...pana ni se face dor!

liviu amza(nadie) spunea...

si daca nu ti se face dor?ce faci?rami fara oamenii cfare-ti baga bete in roarele de la trotineta????hai ca nu sint tNoti asa.:))

Gigel spunea...

@nadie
Indubitabil, am certitudinea ca tastezi cu manusi in maini.

Asta nu e amuzant dragul meu....ci este super amuzant, deoarece imi imaginez cum butonezi cu manusi....

cum o vrea sotia O.C. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur