Din analele rect-ificarii prezidentiale!

In urma rectificarii bugetare, nici macar Administratia Prezidentiala nu s-a putut fofila, desi ii sta in fire, departe de orice caracter autentic, sa-si infunde capul in nisip si sa-si bage coada intre picioare, fredonand acelasi refren tamp: „Traiti cum puteti, pentru ca eu si fratele meu sa traim bine!”, sau ceva de genul...

Altfel spus, sa inteleaga orice cretinoid nuantat politic, Boc si Pogea i-au tras una-n freza tovarasului presedinte, taind din cheltuielile administratiei prezindentiale. Sper sa fie vorba de banii alocati pentru bere, caci zau, mi-ar pica obrazul sa-l mai vad inca odata pe Basescu storcand vreo doua doze pe gat pentru a-si face curaj sa conduca....masina, caci pentru a conduce tara face uz, indubitabil, de ceea ce numim in popor - tupeu jegos.

Mai mult, se pare ca premierul impreuna cu ministrul finantelor intentioneaza sa aplice si in cadrul administratiei prezidentiale masura de reducere a cheltuielilor prin acordarea unei vacante fara plata.

Acum sa stam stramb sa judecam drept! Nu era mai intelept sa ii trimita dracu pe toti acolitii prezidentiali intr-un concediu pe perioada nedeterminata? Sau macar pana ni se facea dor de ei si ii conjuram sa se intoarca...

8 comentarii:

Geocer spunea...

Cred ca mai bine i-ar lasa berea, ca e oricum o bautura mai soft. Whisky-ul ar trebui sa i-l taie, ca e si mult mai scump si mai da si dureri de cap.

GOG spunea...

Care cap?

Ciprian D. spunea...

Daca ar fi dupa mine as propune sa ii taie nasul...

Geocer spunea...

Sa-i taie si nasul, sa-i taie si capul!

Ciprian D. spunea...

Chiar si asa probabil ar mai fi chestii prezidentiale...de taiat. Iesim mai ieftin sa-l trimitem dracu cu totul...pana ni se face dor!

liviu amza(nadie) spunea...

si daca nu ti se face dor?ce faci?rami fara oamenii cfare-ti baga bete in roarele de la trotineta????hai ca nu sint tNoti asa.:))

Ciprian D. spunea...

@nadie
Indubitabil, am certitudinea ca tastezi cu manusi in maini.

Asta nu e amuzant dragul meu....ci este super amuzant, deoarece imi imaginez cum butonezi cu manusi....

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur