Festivalul ARTmania 2009 - Romania – Sibiu – Piata Mare

In acest an, una din trupele mele preferate – Tristania – va deschide festivalul ARTmania 2009, chiar daca pe afise numele lor sunt scrise cu fonturi medii. Noi ii iubim si stim ca ei stau la baza muzicii metal-gothic.

Pe langa concertele celor de la Opeth, Nightwish, My Dying Bride, Pain, Subscribe si Luna Amara, despre care nu pot adauga decat ca vor fi extraordinar de grozave, vor mai avea loc alte activitati, la fel de interesante, prezentate in fotografia de langa mazgaliturile astea ale mele.

Ar mai trebui adaugat ca: biletele, in valoare de 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, precum si online pe http://ticketpoint.ro/, http://www.bilete.ro/, http://www.blt.ro/, http://ticketpoint.ro/ si http://www.myticket.ro/.; Pain va canta in premiera nationala; la concertul celor de la Luna Amara locurile sunt limitate si accesul se va face pe baza de rezervare de loc; Anette Olzon, solista formatiei Nightwish, a publicat recent un blog in care da sfaturi tinerelor vocaliste despre cum isi pot intretine si imbunatati abilitatile vocale; ARTmania se desfasoara in mai multe spatii din Sibiu, in Piata Mare si Piata Mica vor va fi montate scene pentru concerte.

8 comentarii:

Gaby spunea...

am asteptat momentul asta de mult timp:) Nightwish finally:X

aventoro spunea...

ce dragutz,

Ada Angharad spunea...

Nightwish... concertul va fi mega.. sa speram ca Brittney Spears cea noua nu va da chix...

Neamtu' spunea...

nightwish... chiar si fara Tarja, tot merita. Plus My Dying Bride. Plus...plus... Era vorba sa venim vreo doi-trei din Roman la Sibiu, insa nu ne tine sa dormim pe bordura. Asa ca, distractie maxima va uram din fundu' Moldovei si nu uitati sa faceti cate un upload, macar asa... de pofta...

Diana spunea...

În Sibiu sunt mereu festivaluri superbe..

Anonim spunea...

Faina Tristania!Distractie placuta...

julie spunea...

nightwish...:x

INCERTITUDINI spunea...

Voi sunteti altfel- parca mai naturali decat altii.
De cate ori trec prin Sibiu, am senzatia ca ma aflu intr-o lume care isi apartine..fara exagerari.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur