O voi face din nou...

Periodic, in viata unui barbat, exista momente cand acesta trebuie sa o faca din nou, oricat de neplacut i s-ar parea. Dupa ultima experienta de acest gen simt o usoara retinere; cu cat ma gandesc mai mult cu atat imi tremura barbia mai tare, lacrimile imi joaca in ochii...exact ca atunci, ultima oara.
Trebuie sa ma duc, trebuie sa fiu tare si sa-i spun de la inceput cum imi place, care sunt asteptarile mele. In fond, o si platesc pentru asta. Vreau sa ies de acolo satisfacut nu jurandu-mi in barba ca nu o sa ii mai calc pragul.
Stiu, trebuie sa fiu diplomat caci ar putea sa ma raneasca; timp de cateva minute voi fi imobilizat sub chestia aia cu care acopere toti barbatii care apeleaza la ea.
Nu, nu voi permite sa patesc ca data trecuta...
PS: Va spun dupa ce ma intorc...
LATER EDIT: Ok, mi-am luat inima-n dinti si m-am tuns, dar nu la Adela!
God...acum chiar sunt frumusel! lol

12 comentarii:

julie spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihaela Petrescu spunea...

Asta-i continuarea la "5 motive"?

Geocer spunea...

Se duce la dentist, saracul Gigel !

Ciprian D. spunea...

:))))

Oglinda, oglinjoara...cine-i cel mai tuns gigel din tara? lol

Green spunea...

Te plangi ca fiu'meu...dar el are numai 4 ani :D.

Teo spunea...

Pai, si o poza de ce nu postezi, daca tot spui ca esti frumusel :) ? In alta ordine de idei, te rog frumos sa schimbi linkul catre situl meu din http://teorusu.ro/ in http://teorusu.romascani.ro/ ca sa imi apara cea mai recenta postare. Multumesc anticipat.

Anonim spunea...

lasa sa apreciem noi cei care te cunoastem,cat de frumos esti...

Mihaela Petrescu spunea...

Nu la Adela? Asta-i curata tradare!

liviu amza (nadie) spunea...

ma io cind ma tund ma itreaba lumea daca m-a prins fara belet pa autobuz.asa ca nu putem sa ne tragem de par oricit ne-am certa.e mai bine cu parul scurt.pe criza asta speli mai usor mai repede capatina si faci economie de sapun si apa.se tortureaza cine vrea. ;))eu sint obisnuit sa vad femeia cu parul lung(o face atragtatoare) si barbatul cu el scurt.acum sa nu-ti inchipui ca am ceva cu cei care fac tocmai pe dos.fiecare poarta podoaba capilara cum vrea.poti sa-i zici sotiei ca nu-ti place ca s-a tuns si si-a tras o vocsea peste culoarea naturala a parului?nuuuuuu.ca dormi pe pres la usa afara nu pe hol in casa. :)) sincer nu vreau presuri(covoare) in casa nici sa le primesc gratis.

Geocer spunea...

Frizerita mea nu ma mai intreaba cum vreau. Stie dinainte, ca doar ma tund la ea de cativa ani buni. As schimba-o ca e cam batrana. As vrea si eu una mai tinerica sa se invarta in jurul meu. Dar nu ma inteleg cu fiu-meu. Pentru el nu mai exista alta frizerita in tot Pitestiul. Pentru ca asta-l tunde de cand era copil.

aventoro spunea...

scurt dom'le scurt!

Ciprian D. spunea...

@Teo
Executat :) nu intelegeam ce are feedul tau :D acum mere!
Nu pun poze cu moaca mea ca nu vreau sa ma deconspir, caci in marea mea nesimtire, pentru a argumenta ceea ce debitez, imi insusesc ilicit unele fotografii si nu vreau sa mananc chiftele cu prastia. lol

@Anonimus gigelisticus necunosutus
Eu nu cunosc niciun anonimus dar parol de gigel ca-s frumusel tuns proaspat, imbaiat si parfumat. Dupa ce dau la lopata o zi in soare sunt adorabil. :D

@Mihaela Petrescu
Curata tradare! Sa fiu pus alaturi de mascarici la stalpul infamiei :))

@nadie
Imi place mai mult apelativul nadie! Singurul lucru pe care il posed si este scurt e parul, dar vezi tu, am capul in colturi.

Super hilara conversatia de azi de la frizerie. Va spun eu!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur