Actorii blogroll-ului meu!

Nu-mi plac lepsele dar fiindca-i duminica si n-am altceva-n cap de dimineata decat nervi ca m-am trezit la 5a.m. Ii dau curs celei primite de la Florin.
Prin urmare, la jumatatea blogrolului meu miscator la aceasta ora se afla
Tudor care merita sa fie personajul principal din filmul Pi.
Deoarece tot n-am altceva mai bun de facut le dau cate un rol tuturor celor din blogroll, caci ma simt generos astazi.
Asadar, pe Calin il vad performand in Gran Torino, desi cred ca mai degraba i-ar fi placut sa fie personajul principal dintr-o carte; dupa ce am vazut cum a devenit cocalar Florin cred ca l-as angaja sa mai faca un Stupidity reloaded, much better like Albert Nerenberg; Sergiu ar putea interpreta rolul principal din Blindness, great movie; pe Neamtu l-as distribui in Mind Hunters sau The Living and The Dead; pe Anca o si vad in filmul The Life Before her Eyes, iar pe Claudia cu siguranta in Changeling; Flavius ar putea interpreta excelentul rol din Camera 1408, fara indoiala; pe Andi Bob o vad in Eyes Wide Shut, tare mi-a mai placut filmul asta; Lucian cred ca ar fi grozav in Stranger Than Fiction, iar Eftimie in The Bucket List; In Echelon Conspiracy il distribui pe Adi, iar pe Teo in The Unknown Woman; pe Lavinia parca o vad in Deception; in cele din urma, Adei si subsemnatului ne raman rolurile din Calauza, caci daca as fi fost si actor in filme de acest gen as fi jucat.

Pfiu...mi-a luat un sfert de ora toata treaba si asta le doresc tuturor celor carora le-am dat cate un rol in filmele mele preferate, ca de nu....acus reiau
campania antinesimtire. lol
Invitatii mei sunt si cei care au citit aceasta postare. Sic!

14 comentarii:

aventoro spunea...

nu am vazut acest film, asa ca pot doar sa-ti multumesc ma m-ai distribuit in el.

bafta

julie spunea...

ce de filme...preferate.

si...bune.

Nicolae Anca spunea...

Deci clar ma angajez sa vizionez filmul... deja se afla in lista mea de downloading!
O sa revin cat de curand cu feedback ;))

Florin Puscas spunea...

Sa fie de rau... sa fie de bine...
Oricum de mult timp visam sa ma fac actor. :-P Ce daca e intr-un film cu prosti...

Adrian spunea...

M-ai distribuit foarte bine, prietene! Am vazut intre timp si eu filmul si merita. :)

Neamtu' spunea...

Wow, Mind Hunters... sper ca nu-s primul mort, ca ala a patit-o urat de tot... :) O fi din cauza ca 'a avut un buget destul de mititel'? :)) Oricum, multam, de mic visam sa fiu intr-un film !

dreamwind55 spunea...

Calauza, ai? Calauza peste cap, ai? Nu ti-i inca clar ca io-s zana printeselor? Iti pica steaua sa ma bagi intr-un Disney? La' ca vobim noi...

Anonim spunea...

ok, lumineaza-ma tu, daca esti sigur ca eu - fiind barbat - as simti cu totul altceva.
Oricum, ai fi primul care ar avea curajul sa-si exprime parerea despre asta, oricare ar fi acea parere (adica concordanta sau nu cu a mea).

Ciprian D. spunea...

@Florin
E documentarul meu preferat; cu acest material as spala creierele manelistilor! :)

@Neamtu
Cred ca rolul celui care ii cafteste pe toti iti vine ca o manusa... :D

@Ada
Disney???? Ok, eu sunt Tom si Jerry iar tu esti Alba ca Zapada... :)

@IndigoBird
Ideea era ca nu ai cum sa simti ca un barbat daca nu esti. Simplu huh? :)
Dar mi-a placut expunerea ta ipotetica, mai ales faza cu terminatu` :D ceea ce certifica faptul ca sunt barbat autentic: obsedat de sex. (just kiddin Iubi, tu sti ca sunt perfect :D )

Geocer spunea...

Uite-acum observ si eu, mai Gigele, ca pe mine nu m-ai pus la blogroll. Mare pierdere pentru tine !

Ciprian D. spunea...

@Geocer
Monser, esti in Blogroll-ul celalalt; acum am vazut si eu ca nu esti in asta. Iertare! :)Am remediat-o...

Nicolae Anca spunea...

E un film extraordinar, ma bucur ca mi-ai dat ocazia sa il vad.
Nu stiu care rol sa il aleg (Diana tanara sau Diana adulta)... cert este ca filmul e atat de profund si m-a tinut incordata in permanenta; o serie de simboluri si momente care te marcheaza efectiv! Il incadrez la "cele mai bune filme vazute".
E bine ca pe tot parcursul filmului nu s-a oferit mura in gura; chiar si finalul te lasa cu un gust pe care trebuie sa il identifici singur.
Un thriller psihologic remarcabil!

Anonim spunea...

Ha?! Nu, nu stiu! (Sper sa nu-ti vina fo' idee sa vrei sa-mi demonstrezi. Hihihihi!)
Si, de altfel, mi-ar fi extrem de greu sa fac o astfel de afirmatie, avand in vedere ca habar-n-am ce e aia perfectiune. Pe de alta parte, nu poci pentru ca sa te contrazic. Din acelasi motiv.
(Ah, uitasem sa-ti spun ca si eu sunt "la fel de perfecta". Si la fel de modesta. :d )

Buna dimineata

Anonim spunea...

Iar referitor la presupusa noastra polemica:
"Ideea era ca nu ai cum sa simti ca un barbat daca nu esti. Simplu huh? :)",fireste ca nu pot! Daca stai si te gandesti putin, oamenii normali nu au cum sa stie ce simt ceilalti, indiferent de genul lor. Adica,in conditii similare, placerea traita de barbatul x poate fi diferita de placerea traita de barbatul y. Pana la urma, emotiile noastre sunt exprimate pe baza unor conventii, dar trairea reala e subiectiva. Si, presupun, imposibil de exprimat cu acuratete.
Eu doar incercam sa ma transpun in piele genului (era sa spun advers!) si sa experimentez o posibila varianta. Subiectiva si incarcata de multe variabile si necunoscute.
Pana la urma cred ca o sa fac altceva. Cu prima ocazie o sa-mi centrez perceptiile si extraperceptiile pe partener. Dar tot nu e ok. Pentru ca propria mea stare ar influenta... E precum paradoxul acela epistemologic, al creierului care se studiaza pe sine...
In fine, nu conteaza.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur