Bitzi?...Who the f*** is Bitzi?


Am facut o obsesie pentru cretinoizii care se exprima, intr-un fel, artistic pe cladirile din oras.Nu reiau intrebarile pentru a ma edifica, in mod categoric lamentabil, asupra ratiunilor care au stat la baza declaratiei de amor.Nu stiu daca este o anticipare sau o concluzie a Marsului biciclistilor ce s-a desfasurat in urma cu cateva zile.Pentru ca mesajul sa ajunga acolo unde trebuie, daca o intalniti pe Bitzi sa-i spuneti ca este iubita!

7 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Nu uita de multele grafittiuri cu Pisi& Beibi...

Ciprian D. spunea...

Of!!!!
Mi-e teama sa nu scrie careva pe vreun zid ca gigel are fundul negru...

Demeter Szilard spunea...

Mai sunt si cele gen "Bebito was her!!!" her nu here,"Antonio rulezzz"....Poate astea sunt metodele folosite de ei ca sa mai lumineze un pic atmosfera si sa scape de monotonie si de culorile morbide.

Anonim spunea...

hmmm...noi avem un(e baiat deci) biti-al nostru in facultate,care pe cat e de iubit,pe atat de mult iubeste.si el scrie pe garduri.ca deh,prostii nu-si tradeaza originile ;)

Ciprian D. spunea...

@Demetrusz
Pe asta cu Bebito n-o stiam :))

@vasea
inseamna ca el e.

Ma gandeam sa mai caut oameni care sunt deranjati cel putin in egala masura ca mine de cretinoizii mazgalitori. Sa cautam sponsori in randul societatilor care comercializeaza produse pentru vopsit/zugravit si sa refacem peretii pe care s-au semnat idiotii.

Sau putem sa urmarim cine mazgaleste si sa-l snopim in bataie pana-l bagam in spital, ca tot suntem in postul Pastelui! :D

Anonim spunea...

cam greu sa fi mazgalit sibiul cand inca mai are palatul culturii in iasi :))

sa-l snopim dar cu ce?

Anonim spunea...

sa scrii pe un perete e oricum mai bine decat sa te tatuezi...
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa sa devina toti **** artisti de pictura murala. Pff

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur