Psihologic: Lucia y el sexo – Sex and Lucia

Multe voci il considera un film usor pornografic cu iz psihologic, motiv pentru care, l-ar exclude din sfera cinematografiei.

Lucia y el sexo este semnat de Julio Medem, un remarcabil regizor, scenarist si producator al cinematografiei spaniole, cu multe productii nominalizate si castigatoare, apreciate izolat.

Merita incadrat in categoria filmului psihologic poate doar datorita unor scene mai greu de digerat, previzibile cunoscatorilor. Merita vazut datorita coloanei sonore, a actiunii bogate in scene de erotism imbinate cu scene usor dramatice, foarte conforme realitatii.

Fascinant este faptul ca intre personajele din acest film exista o legatura directa, fapt pentru care fiecare apare in prim plan, secvential.
Sex and Lucia este un film care place, destul de cotat de public – 7,5 din 10 - datorita povestii care sta la baza lui, caci „povestea este plina de avantaje; desi cazi printr-o gaura, te trezesti la mijlocul povestirii!”.

6 comentarii:

un'A'mic spunea...

plus ca este un film in care scenele hard nu sunt cenzurate :) face parte din lista 'neagra' a cinematografiei, din punctul asta de vedere, e comparat cu KenPark si cu All About Anna...

PACO spunea...

O sa-l caut si eu eu iti recomand si eu un film Pathology asta daca nu l-ai vazut deja

Ciprian D. spunea...

Multumesc de recomandari le-am pus pe lista.
Pathology l-am vazut cu mana la ochi :D ; il voi revedea si spun ce cred !

aventoro spunea...

E cam vechi filmul... Cum de l-ai readus pe tapet?

Ciprian D. spunea...

Orice film care are iz psihologic e demn de vazut.
Lucia si sexul nu a fost pierdere de vreme, insa pentru a vedea un film care sa merite vad multe filme proaste.
Prin cronica gigelistica nu fac cronica de film ca nu ma pricep, ci incerc sa spun de ce merita vazut fiecare film despre care vorbesc :)

seb spunea...

tare filmul..nu stiu cat de psihologic e,dar mi-a placut ideea de a-ti crea o lume din chestiile
pe care le auzi everyday trecator,mai ales daca te pierzii in ea si nu mai stii ca e realitatea pana cand nu termini povestea;)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur