EXPO TEX STIL - Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte - din nou la Sibiu

Incepand de astazi, 29 aprilie 2009, timp de sase zile, va puteti innoi garderoba din colectiile primavara-vara prezentate la Expo Tex Stil – Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte ajuns la editia a-XVI-a.

Targul Expo Tex Stil s-a bucurat de succes inca de acum doi ani de cand a fost organizat pentru prima data la Sibiu, de catre B2B Agency in colaborare cu Ad Media services.

Atractia acestui targ se materializeaza sub forma preturilor mici ale producatorilor si importatorilor directi.
Salutara este intentia organizatorilor care reusesc prin acest eveniment sa sprijine si sa stimuleze producatorii de articole de imbracaminte si incaltaminte din toata tara.

Mai succint: toale ieftine – confectii, tricotaje, incaltaminte, lenjerie, textile decorative, fabricate (mai ales) in Romania, preturi reduse – de producator, calitate net romaneasca, in fiecare zi de la 10 la 20 in parcarea Salii Transilvania.

Oare made in Romania, astazi, inseamna (intotdeauna) calitate, sau - conform stereotipului generat de perioada comunista – fabricat in Romania inseamna (inca) calitate indoielnica?

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur