Concursul de la I.P.J.Sibiu - suspendat pe perioada nedeterminata

Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu a organizat un concurs pentru incadrarea, din sursa externa, a 40 agenti de politie. Apoi au suspendat concursul!

Aproape 600 de candidati au ramas cu ochii-n soare, si la propriu si la figurat. Nu numai ca si-au pierdut speranta de a avea un loc de munca stabil, dar au ramas si fara bani.
Pentru participarea la concurs fiecare candidat a trebuit sa intocmeasca un dosar ale carui costuri depasea 350 Ron.
Intrucat suspendarea concursului este pe perioada nederminata si nu a fost prevazuta aceasta situatie, candidatii nu isi pot recupera banii.

De la compartimentul resurse umane din cadrul I.P.J. Sibiu mi s-a spus, ca desi nu este vina candidatilor, institutia nu poate despagubi nici un candidat, insa m-au asigurat ca au toata credinta ca aceasta situatie neplacuta sa nu tina mult.
Oare s-au referit la seriozitatea institutiei sau la suspendarea concursului de angajare, caci fie vorba intre noi, cat de seriosi sunt cei care ce cotcodacesc seara nu fac dimineata?

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur