Campanie impotriva rahatilor de caini pe strada!

Campania este impotriva rahatilor de caini!
Parerea lui Eftimie, prima careia ii dau citire, este „sa nu mai vrem noroc pe strada”.
Campania – NO MORE SHIT – este
initiata de Ionutu, si este indreptata impotriva acelora care nu curata mizeria facuta de patrupedele lor de companie.

Initiativa este salutara, cu atat mai mult cu cat Sibiul este plin de maidanezi. Dupa comunitari nu are cine sa stranga rahatul; nu o fac organele abilitate; nu o fac cei care sustin drepturile cainilor comunitari; nu am vazut niciun iubitor de animale sa stranga vreo mizerie facuta de comunitari pe strada.
Daca imi place sa avem un oras fara hartii pe strada, de fiecare data cand vad o hartie pe jos, o ridic, am grija sa o arunc la cel mai apropiat cos de gunoi. Analogia
e simpla.

Prin aceasta campanie sper ca macar proprietarii animalelor de companie sa isi asume responsabilitatea pentru patrupedele lor.

Salveaza imaginea, printeaz-o si lasa un flyer acolo unde intalnesti un rahat...de caine!
Merita incercat sa trezim constiinta ori simtul civic al nesimtitilor, sau poate le vine vreo idee autoritatilor.
Spune-i cum vrei acestei campanii dar sustine-o!

14 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Ai putea pune poza din Viena din parc...

Bejenaru Gabriela spunea...

hai sa incercam ...sa facem o tara mai curata..da,oare cine ne va urma exemplul nostru????

Ciprian D. spunea...

Sa nu ne indoim de puterea exemplului!

ionutu spunea...

salut,
mulţam' fain de susţinere! ;)

ps: un link exchange ţi-ar conveni?

Carmen spunea...

Daca tot vrem sa fim ca cei din Europa asa ar trebui...in Spania de exmplu am vazut stapani care aduna dupa patrupedele lor...au mereu punga la ei.
Pe langa asta...simpla prezenta a cainilor vagabonzi e o problema. La mine in cartier umbla in haita...niciodata mai putin de 5...si devin din ce in ce mai periculosi. Nu stiu daca mai este alt adapost inafara celui care se afla la marginea Sibiulu la iesirea spre Valcea...undeva langa drumul ce duce la Cisnadie....acela arata jalnic...poate se gandeste cineva sa faca ceva in privinta asta

un'A'mic spunea...

exista, in occident, o lege in sensul asta si amenzile sunt destul de serioase. aceleasi legi care obliga posesorul de caine sa il scoata la plimbare cu botnita, zgarda (de forta, daca e animal mare), lesa si labute captusite exista si in romania, dar nu le baga nimeni in seama. am stat in italia un an si am vazut oameni la plimbare cu cainii in lesa tinuta intr-o mana si cu punguta si manusa de cauciuc in cealalta.

Mucegai spunea...

Ok Gigel,
clar este o campanie de kkt, la care oricat ti-ai sufleca manecile tot te umpli de kko pana in caninii superiori, macar numai de la "ocupatii" care or sa se uite chioras la tine: iote-l pe Gigi, n-are altceva mai bun de facut decat sa stranga rahatzi de caine. Macar de strangeai balega de cal, lipeai si tu o cooliba de lut, ceva.
Asa ca...Gigel Gigel, stai frumos pe scaunel...ups! Scaunel, scaun...brb ca ma taie burta!

Anonim spunea...

Ma enerveaza patrupezii aia mici. In special aia mici.
Nesimtirea e a stapanului, el e 'animalul' in cele mai multe dintre cazuri.

Putem schimba, dar e nevoie si de rabdare.

Ciprian D. spunea...

@ un `A`mic
Avem si noi un HCL dar vezi sa nu aplice comunitarii, adica militienii comunitari, amenzi!

@Carmen
De gandit cu siguranta ca s-au gandit multi sa faca ceva in privinta comunitarilor insa nimeni nu are nici un interes sa faca ceva concret.

@ Radu
Mai Raducule(trebuie sa te enerveze teribil sa ti se spuna astfel) daca esti deranjat la burtica, de ce nu te duci sa iti faci nevoile intai si apoi sa spui ceva mai inteligibil. Poate astfel reuseai din prima. Hai, mai ai o data...

@ Ilana
Asa este, total de acord. In locul nepasarii sa facem loc atitudinii!

Teo spunea...

O initiativa laudabila! Cred ca la Roman se preteaza o campanie de tipul "nu mai vrem caini". S-au inmultit excesiv, cu tot cu serviciul de gestionare si alte masuri.

Ciprian D. spunea...

Maine voi printa cateva flyere NO MORE SHIT!
Poate surprind vreun ca(ca)tel needucat de stapan!

Ciprian D. spunea...

Dupa spusele celor de la Adevarul de Seara, abia la sfarsitul lui octombrie va fi gata adapostul pentru cainii comunitari. Se pare ca va fi amplasat in Gusterita si desi licitatia a avut loc in decembrie 2008 inca nu este gata proiectul! Pai cum vine asta? Prima data tocmesti meseriasii si abia dupa juma de an faci proiectul casei? Daca asta e ritmul...oare dupa cat timp vor cumpara materiale?

sunetul vietii spunea...

Ce cruda e campania ta... tu chiar vrei sa distrugi traditia din Romania,unde v a mai fi farmecul cand te duci la scoala sau la munca si dupa ce intrii in clasa sau in birou sa constati ca ai calcat in rahat?Nimeni nu o sa stranga dupa catelul lui pentru ca nu de putine ori sunt si cazuri de oameni care fac pe unde prind exact ca un caine...asa stapan asa caine! Is a lovely world

piti-k spunea...

:)) Cred ca mai repede dresam cainii( inclusiv maidanezii) sa isi faca nevoile doar pe pamant, decat sa educam oamenii sa stranga rahatu din mijocu strazii;))

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur