Ciuc - inca una...si ma duceam! Pizzeria Izzy D`oro sucks!

Ce faci cand, dupa ce ai baut trei sfert din berea Ciuc, constati ca...ceva neidentificabil pluteste in paharul tau? Eu m-am bucurat initial ca era vorba doar de ceva ce semana cu o euglena. Putea fi mai rau, nu stiu, sa fii fost un sobolan paros ori un ****, ma rog....autocenzutra asta!

Sfarsitul serii l-am petrecut la pizzeria Izzy D`oro unde, intr-un cadru nemaipomenit, cu o ambianta placuta, in compania prietenilor, nenorocitii de la Izzy D`oro mi-au pus gand rau: au vrut sa ma otraveasca.
Precum spuneam, berea pe care mi-au servit-o continea o combinatie bizara dintre un melc si alta molusca, oricum am privit - cat se poate de scarboasa. In puii mei...
Dupa cercetari prelungite, de catre specialistii din spatele barului, ne-au servit-o pe aia: “Habar n-avem ce-a fost, dar cu siguranta a fost singura sticla cu probleme”! Intarind cele spuse, duduia ce se amuza teribil pe seama licorii contaminate cu te-miri-ce care deja-mi deranja metabolismul, intentiona sa mai deschida o sticla, mocca.
La unison am spus toti “pas”, caci cine stie ce alte animalute am fi putut sa descoperim in sticla de bere...

Inca ma astept la efecte secundare!

7 comentarii:

Anonim spunea...

A fost o mizerie in sticla acuma ce sa faca astia de la pizzerie daca nu au observat... :)

Ada Angharad spunea...

Poate nu fusese sticla bine spalata in fabrica. Oricum atitudinea vacutei de serviciu care se hlizea toata, amuzata de situatie, e sub orice critica. In alte parti mai civilizate, iti faceau si pantofii ca scuze, nu sa te mai puna sa o si platesti. De rigoare era ca toata consumatia mesei sa fie "on the house". Oricum, it sucks. Trebuia sunat protectia consumatorului...Poate atunci se prindeau si aia ca nu e de joaca. Bine ca esti tu OK.

HellRAISER spunea...

Se pare ca am scapat de licoarea aia teribila ;))

Ciprian D. spunea...

Oricum am stat treaz toata noaptea. Am citit pe net ca mediul propice al toxinelor este in timpul somnului...

Hălăţel spunea...

:))
Vai de noi

owiwankenowi spunea...

:)) Gigele, scuze dar U sucks, poate ca Ciuc e de vina sau poate ca blonda cu foenu' a vrut sa scape de tine...si pe bune ca si eu radeam daca eram acolo. Si pana la urma ce te-a deranjat mai mult faptul ca aveai ceva in bere sau ca radeau chelnaritzele de tine??
App. vis de vant, se intampla si in "alte parti mai civilizate" dar se amuza ambele parti si eventual schimbat furnizorul de bere....dar sa pretinzi ca toata consumatia mesei sa fie din partea casei este deja "idiotenie romaneasca bazata pe foame si bere mocca"
Bine ca esti tu OK :))))

Ciprian D. spunea...

Probabil ca radeai si tu dar n-ai fost acolo!
Uite, spre exemplu eu ma amuz teribil atunci cand ma gandesc la tine ca la un tzontzonel.
Acum ce sa facem...trebuie sa traim si noi astia mai flamanzi, cat despre idiotenie...asta a fost o gratuitate.

Habar n-am care e legatura cu vantul si cu feonul poate fiindca am o memorie selectiva. Imi pare rau ca nu e pe masura memoriei tale colectoare de trash-uri clincioase. Dar tot te iubesc...hai la urmatoarea intalnire: VOM AVEA ARME!!!
:)))))

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur