Omul saptamanii gigelistice – Ludovic Orban!

Saptamana trecuta, personajul politic care nu s-a sfiit sa desconsidere - pe diverse canale media - hotararea C.S.A.T.-ului - referitoare la mentinerea trupelor militare romanesti in teatrele de operatii - s-a intrecut in declaratii si interviuri, trecand cu mult peste limita ridicolului.

In prezent C.S.A.T.-ul a aprobat suplimentarea fortelor care vor participa in Afganistan la instruirea fortelor si vor ajuta la constructia institutionala a statului afgan.

Pentru declaratia: „Romania ar trebui sa nu mai trimita carne de tun in Afganistan si alte teatre de operatii” poate fi considerat, cu un avans considerabil, omul saptamanii gigelistice.
Pai pe cine sa trimita coane Orbane? Pe pnl-isti?

Eu nu inteleg de ce mai avem nevoie de armata! Structura armatei profesioniste a tarii pe langa armata politicienilor este insignifianta. Sa desfiintam armata romana si sa trimitem in zonele de conflict, in teatrele de operatii, membrii partidelor politice.

Cu cine incepem?

7 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Eu zic sa incepem cu Ludovic Orban.

Ciprian D. spunea...

Neinarmat fireste!

Anonim spunea...

Dupa Ludovic Orban , parerea mea e ca urmatorul ar fi senatorul PC - Marinescu :D , evident neinarmat , poate cu un eventual bideu ;)

Ciprian D. spunea...

Imi spunea un amic pe mess sa trec pe lista si fdgr-istii, png-istii si prm-istii...
Alte propuneri?

Marius spunea...

Pe parlamentari. Fosti si actuali. Cred ca si-ar dori sa fie acolo cu aceeasi ardoare cu care si-au dorit sa serveasca tara. In parlament pina acum. De miine, la mitraliera ! ....

ionuţu spunea...

marius,
ce zici dacă i-am pune în faţa ţevilor de mitralieră? :D

Anonim spunea...

Esti jalnic, draga. Si neterminat.
Da da, tu, nu Orban.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur