Mircea Badea – Unu cu o masa-n fata!

Asa s-a caracterizat Mircea Badea aseara in gura presei...

Ieri, in postarea „Bloggerasii sunt prosti si la tv”, Mircea Badea dupa ce si-a expus parerea referitoare la emisiunea „Dupa bloguri”, ameninta - pe un ton de superioritate - ca in emisiunea ce va urma ii va face varza pe...papagali ( a se intelege bloggeri).

In emisiunea cu pricina insa, spunand doar, parafrazez: (...) dupa care Realitatea, saracii...vor sa faca...au inceput, au incercat sa screama asa, sa se prosteasca, dar cu o emisiune despre bloggeri! Despre bloggeri si bloguri...saracii de ei... Si-atata s-au caznit...am vazut, cu productie, cu filmari, cu montaje, cu frasuiala! Ia sa vedem ce-au facut ei...de la 23:30... (bla bla statisticile caracteristice) Pai cum mah, atata s-a putut? Atat? Da! Eh... hai, eu va mai dau inca o editie! Cam atat mai dureaza si prosteala asta cu bloggerasii ca...0,7...0,6... prietene, sa te bata unu cu o masa-n fata...cand tu faci productie, te scremi, te alea, faci valva, internautica, faci si...atata o,7...0,6...atata! (...)

Asta a insemnat pentru Badea sa-i faca varza pe bloggerasi! El, potentul, de atat a fost in stare. Fiecare sfortare a sa de a-i umili pe bloggeri s-a soldat cu intarirea ideii de ansamblu, si anume aceea ca el insusi este un papagal. Basca, daca veti urmari inregistrarea veti fi de acord cu mine ca Mircea Badea este un mucios. Parol de gigel, parol ca la propriu!

Cand mai avea mai putin de cinci minute l-au podidit...mucii, asta dupa ce toata emisiunea a incercat sa ii inghita. Fireste ca si mucii au demnitatea lor!
Sa nu fim de rea credinta, sa ii credem puerila scuza ca este suferind de te-miri-ce-alergie, si printrun gest de solidaritate sa punem mana de la mana sa-si repare nasul, bre! e dizgratios! Se pare ca din veniturile de pe urma audientei nu isi prea permite, dar ma intreb: de ce naiba nu sta acasa daca este suferind?

In urma frumoasei emisiuni sunt nitel confuz: Mircea Badea – ori este papagal, ori este mucios, ori trage pe nas... ori este un papagal mucios care trage pe nas, daca ar avea ce!

19 comentarii:

Marius spunea...

Sau un vesnic frustrat, sau un vesnic nemultumit, sau un detinator al totului absolut - de la minte la muschi si gagici, sau, pur si simplu Badea e toate astea si putin mai mult. Adica un nimic ... Parerea mea !

Lucian spunea...

nu sunt de acord, mie imi place chiar daca exagereaza de multe ori. cred ca cei care-l contesta/injura sunt pur si simplu invidiosi

~PakKaramu~ spunea...

Pak Karamu visit you

un'A'mic spunea...

In urma frumoasei emisiuni sunt nitel confuz: Mircea Badea – ori este papagal, ori este mucios, ori trage pe nas... ori este un papagal mucios care trage pe nas, daca ar avea ce!

Care are si blog, adik este un bloggerash, la randul lui...

Unknown spunea...

E un diliu notoriu, Gigele! Nu mai am varsta la care sa fiu fun-ul cuiva dar pot sa-ti spun ca-l urmaresc pe Badea dintr-un singur motiv: inca mai spune unor lucruri pe nume. Nu stiu cat timp i se va mai permite sa faca asta, dar deocamdata o face. Nu am dat niciodata importanta tonului sau limbajului, de foarte multe ori aceste aspecte nu caracterizeaza perfect un om. Iar aparentele ne duc de nas de cele mai multe ori. Fii convins ca nu ne considera imbecili pe toti, nu e inconstient si nu poate spune de fiecare data sablonul "stiti, nn generalizez". Il iau ca pe un intreg, il urmaresc de ani de zile, cu calitatile si defectele lui. Are gura mare, dar acest lucru este un semn pozitiv. Me tem mult mai mult de cei care tac si te f.t pe la spate. Sper sa fii de acord macar intr-o minima parte cu mine...

KinR spunea...

Mai Gigel Gigel Gigel
Stai frumos pe scaunel
Nu te cocota pe masa
Te vor rade toti din casa.

...mai ales ca, urcat pe masa, nu discuti nici idei, nici evenimente.
...il discuti pe Mircea Badea.

KinR spunea...

Mai Gigel Gigel Gigel
Stai frumos pe scaunel
Nu te cocota pe masa
Te vor rade toti din casa.

...mai ales ca, urcat pe masa, nu discuti nici idei, nici evenimente.
...il discuti pe Mircea Badea.

Unknown spunea...

BAdea.... vrea si el audienta.... daca nu face udienta cu Hi5 in care toata lumea culta crede ca este in sine o insulta... atunci se baga peste blogger ca sa se dea mare si tare.... lasa frate.... e dus... dar faceci frate misto de el... din pacate scopul blogului meu numi permite sa adresez o postare de bajocora asupra lui.... insa tu ai putea foarte bine... una gen aia de care se oftica el cu angajarea la Pro tv....

DoarATAT spunea...

Si ii faci reclama ! In lumea asta a lor, cuvintele care darama de fapt CONSTRUIESC.
Ai grija cu domnul Vizitiu (asa-i zic eu). Ajungi la el, constati ca nu-i intelegi slova (malawi) si ramai agatat (daca te-ai agatat) pana renunti, intrebandu-te ce ai cautat pe acolo ! Nu cred ca-ti va fi de folos sa-l vizitezi in ... contrapartida !

liviu.capitan spunea...

eu pot sa spun ca il urmaresc destul de des pe badea ca e distractiv
enervant mi se pare doar cand prezinta cu un ton superior audientele alea ...atat...
in rest e chiar ok mai ales in zilele lui bune (decat sa ii urmaresc pe astia care "deontologesc" mai bine urmaresc pe unu care spune lucrurilor p nume )

aventoro spunea...

Gigel,

Doua comentarii simple:

- nici nu am stiut ca Badea are si HI5 - cool
- ma intreb cine este Dnu PakKaramu

PACO spunea...

Badea e cateodata un pic fals in rest e baiat valabil nu stiu ce are el cu "bloggerasii" ca si el e unul,

Ciprian D. spunea...

@Marius
Badea nu reprezinta nimic in aceasta lume, insa singura existenta reala este a sa! - daca ar avea genialitatea lui Cioran :)

@Lucian
Parol de Gigel ca nu il invidiez, ci il taxez doar.

@un`A`mic
Good point :)

@Paul Gabor
Nimeni nu contesta faptul ca are uneori dreptate. Nu ii contes valoarea ci anumite expozitiuni abracadabrante. Daca ar face altfel as fi ipocrit. Bine, sunt ipocrit oricum, dar nu unul patetic :)

@Handesion
Nu e vorba de...cine e mai destept sau cine face bascalie mai abitir. Imi pare rau daca ai inteles asta...

Malpraxis spunea...

Mie imi plac emisiunile lui plus nu stiu ce aveti cu omul ce daca se ia de bloggeri si ce daca are blog?? e parerea lui buna sau proasta e parerea lui despre ceva. Mie mi se pare genial omul in unele momente dar si imbecil in altele, in special cand vorbeste de fotbal unde e paralel.

Ada Angharad spunea...

..si cine dom-le e Pakmanu ala de te tot viziteaza?

Ciprian D. spunea...

@KinR
Nu trebuie sa insisti, ti-am inteles punctul de vedere; vizavi de acesta parerea mea este ca ai cel putin o problema de optica.
Daca ai inteles ca Badea este un eveniment... iti urez paste fericit! Oricum te mai astept cu continuarea poezioarei, caci nu-i asa, intelepciunea si iubirea ta e jocul(Trei fete -Blaga)

@liviu.capitan
el insusi e deontolog prin atitudine, dar na, justificat, in acelasi timp ii este rusine sa spuna ca e jurnalist. Dar e si mucios :)
Nu-l contrazic!

@DoarATAT
Te asigur ca sunt la varsta la care nu vreau sa ma mai cert, dar nu dintr-o angoasa cioraniana conform careia nu as mai avea timp sa ma impac, ci...din principiu!
In ceea ce priveste reclama, sti sigur ca e sufletul comertului. Eu acum studiez publicitatea si brandul, gigel batran...

@Sergiu
Pakkaramu just walking around. Trebuie ca e fun! Incerc si eu :)

@PACO
Un pic fals adica...ipocrit? Snob? Cine nu e? :)

dielda dana DINU spunea...

Fenomenul Badea, sau ce a mai ramas din el, exista din inertie.
E firesc sa aiba fani, doar e VIP televizat. Tipul e nitel frustrat ca vine concurenta, mai exact bloggeri care ii vor lua mancarica de la gura.
Cred ca Badea trebuie sa se reinventeze si sa nu incerce sa previna tunami-ul bloggerilor, pentru ca nici n-ar avea cum.Smile!
Curand, lucrurle se vor aseza pe fagasul normal. Valorile vor iesi in fata!
@Paul Gabor: Sunt de acord cu ce ai scris.

Anonim spunea...

GIGEL SA STI CA NU-I USOR SA SPUI ADEVARUL.NU TE IUBESTE LUMEA PENTRU ASTA.VOR TOTI SA-I PUPI IN DOS SA VEZI NUMAI CE FAC BINE CHIAR DACA-I NUMAI PE SFERT ASA IAR CE-I RAU NU AU FACUT EI.SE FACE LUMEA CA PLOUA.ADEVARUL DERANJEAZA.MEREU SI INTOTDEAUNA. :)

Anonim spunea...

hi, new to the site, thanks.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur