Omul saptamanii gigelistice: Radu Tudor

Omul saptamanii gigelistice mi-a dat nitica bataie de cap.
De cativa ani, trei, patru maxim cinci, de cand urmaresc cu un real interes, secvential dar si selectiv, manifestarile jurnalistice sau pseudo-jurnalistice di mass-media, am observat ca etica acestor deontologi este denaturata. Este denaturata datorita institutiilor statului, factorilor guvernamentali si prezidentiali.

Prin tertipuri manipulatoare: contraste, analogii, negatii, artificii, inedit, psihologie inversa, valorifica maimutarelile disimulatoare, acordandu-ne in cele din urma privilegiul de a spera, prezentandu-se ca partizani ai cauzelor nobile.

Radu Tudor, in emisiunea „La ordinea zilei” de marti afirma ca - parafrazez - televiziunile de nisa, cum e Realitatea si cum este si Antena 3, acorda un spatiu exagerat de amplu unor personaje extreme, extrem de controversate cu un nivel calitativ mult sub cel al televiziunilor care il mediatizeaza!

Merita sau nu a fi omul saptamanii?

5 comentarii:

Marius spunea...

Gigelul saptaminii ?...
Personal, cred ca da.

Ciprian D. spunea...

:)) auzi...gigelul saptamanii :)) la asta nu m-am gandit :))

Unknown spunea...

Plateste copyright la Marius si instaureaza premiul de "gigelul saptamanii". Ce vroiai sa spuna Radu Tudor, ma mir ca i-a iesit pe gura? Daca nisele nu mai scot la taraba si personaje din astea se duce dracului audienta lor, numai cu analize stricte si emisiuni eminamente informative nu faci rating. Nu vezi ca si Gadea o da in balaceala? Cutremure si muraturi, cerul rosu si cacanarii din astea???

Ciprian D. spunea...

E buna ideea :) pana saptamana viitoare voi exersa tactici persuasive si sper sa inchei negocierile cu Marius pentru "gigelul saptamanii".

Unknown spunea...

Baga tare, da si-o bere, fa tot posibilul...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur