Cine are noroc are: cainii comunitari!

Parca asa suna vorba cantecului...

Incepand de astazi, 40 de comunitari norocosi, purecosi, muscatori si facatori de caca pe strada, vor pleca spre Germania unde, cu siguranta, isi vor gasi un stapan.
Daca ar fi de omenie, odata ajunsi acolo poate s-or gandi sa ne trimita si noua un pachet barim, niste zgarciuri ceva acolo...

Proiectul a fost demarat de municipalitate impreuna cu asociatia Das Kleine Tierheim. Sper sa nu ajunga bietele animale in vreo tigaie nemteasca, ca doar criza-i mare si pe la ei, in Deutch.

Aceasta actiune este salutara si nu pot sa nu ma gandesc la altele asemanatoare dar mai folositoare omului.
Bine-venite ar fi niste proiecte prin care sa fim adoptati cu totii de UE (caci parteneriatul ne-a iesit pe sub coada) chiar cu riscul de a sfarsi prin te miri ce cratite.

Nu poate fi mai rau decat aici, acum, asa!

6 comentarii:

un'A'mic spunea...

O idee buna ar fi sa ne ia si vagabonzii umani in proiectul Eine Kleine Kuzuleine, ca si din astia sunt destui. Adik, nu ne ajunge ca suntem hotii, handicapatii si tiganii Europei... acu' o sa fim si comunitai, de-adevaratelea. Ne integram perfect. Eu sunt mai banuitor... de ce fac nemtii chestia asta? Urmeaza sa ne trezim cu deseuri toxice made in Germany sau ceva?

Ciprian D. spunea...

Nu ar fi in premiera, in Sibiu...
Nici in ceea ce priveste adoptiile; s-a inceput cu copii la inceputul carierei politice a lui Iohannis, acum caini... oare noi urmam?
Oricum sunt linistit, n-ar vrea nimeni un gigel

Bejenaru Gabriela spunea...

oare nu au germani destui caini?poate ai nostri sunt de rasa mai speciala....si sunt mai buni de cat ai lor,ne vine timpul si noua...e vanduta deja toata tara,noi cat de curand..o sa primim cate un email ca suntem vanduti in nu stiu ce tara...\\\\se liciteaza cumva pentru gigel???

Malpraxis spunea...

mama lor de caini nu ii mai suport sau mai bine zis nu ii mai suport pe aia de la municipalitati care nu fac nimic

Ciprian D. spunea...

@gabriela
Poate-l scoatem pe gigel luna viitoare la mezat :) luna asta am platit chiria :D

@malpraxis
edili nostri chiar fac; din octombrie vom avea adapost nou...pentru comunitari.

Miha spunea...

Edilii vostri fac si dreg...Eu ma lupt cu primaria din Galati de luni intregi din cauza problemei comunitarilor..nu reusesc nici macar sa rind o intrevedere la primar deoarece i se pare prea stupida problema cainilor comunitari..si culmea nu exista serviciu de hingheri intr-un oras cu pretentii...
Mai,ce sa zic..sa le fie de bine cainilor vostri din Sibiu. :p

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur