Noaptea reducerilor - mega discount - Morar si Buzdugan

Acolo unde sunt pitipoance si cocalari este obligatoriu sa fie si un Mall. Statistic vorbind.
Ce s-ar fi facut pitipoancele noastre si cocalarii care, daca nu am fi avut surogatul de Mall, in speta parcul de retail Shopping City Sibiu, cu siguranta ca ar fi migrat spre vreun Iulius Mall, Lotus Center ori spre vreun Polus? Asa as vrea sa mi se faca un mare dor de ei...

Ma rog, ideea e ca azi avem si noi parte de reduceri incepand cu ora 21:00 pana nu mai tarziu de ora 01:00, in Parcul Comercial care cuprinde magazinele Carrefour, Real, Hervis, Media Galaxy, Flanco, Baumax, Mobilia, bla-bla-bla, adica toate din zona.

Strategica noaptea asta a reducerilor, intre lichidare si avans. Omul isi clati ochii la cele mai mici preturi, motivat sa revina peste cateva zile sa achizitioneze produsele ochite la preturi fara discount.

Ne vom inghesui si noi pe acolo. Mai mancam o aluna, poate luam o scobitoare straina, un abtibild de masina ceva, dar mergem fara masina ca cica vor fi prezenti Morar si Buzdugan care vor face bascalie in atmosfera. Sau atmosfera de bascalie. Ma rog, cat timp nu miroase...faca ce-or vrea! Cred ca vor face bascalie. Poate atmosfera...

7 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

sa ne spui si noua cum a fost...atmosfera...

Ada Angharad spunea...

Chiar ma duci? Stii ca o sa cumpar lucrusoare...
In alta ordine de idei. Oamenii in general sunt usor de inselat, vezi exemplul preturilor psihologice de 1,99. Creierul nu inregistraeaza ultima unitate sic rede ca face mare biznis, cand de fapt, e 2 lei toata ziua. Puls treaba cu "reducere" Cum auzim cuvantul asta, ni se aprinde un beculet rosu in cap. Si de multe ori intram pe pilot automat si luam plasa. La fel si cu "lichidarea de stoc" si "colectia veche". Daca oamenii ies din afaceri, apoi vor sa traga cat mai mult cu putinta. Asa ca de multe ori, totul e OVERPRICED, dar creierasul nostru nu proceseaza decat "lichidare, reducere, ultima ocazie". Bafta la cumparaturi. Vezi Gigele cat de inteleapta sunt? Merit sa ma duci la Mall diseara!

borax spunea...

pai mah io am pretena si tre sa merg... ma gandesc ca in speta jumate din oamenii care o sa fie acolo o sa mearga obligati :))

Ciprian D. spunea...

@ dream...
hei, ziceam o aluna, un abtibild de masina, o scobitoare straina... :) nu lucrusoare ca e criza!

@borax
despre cat de slabi suntem noi, barbatii: ne vom lasa tavaliti pe culmi ale placerilor, first-> gastro-culinare, second-> sexual-senzuale si cand se apropie ora 21 ne vom lasa tarati in calvarul shopping-ului.
Eu am anticipat doar...

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=Bu2w3ggzX18&feature=player_embedded

Lucian spunea...

cred ca mergem si noi

Blonda de la Drept spunea...

Nu credeti ca ar trebui sa nu mai judecam oamenii?
Mon unique esperance est dance mon desespoir. (Singura-mi speranta e in disperarea mea).
Pace!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur